Kvinnan vann 2 miljoner på Trisslotten. Problemet? Hon slängde den i soporna och nu hittar hon den inte.

Någonstans i sopberget på Moskogens avfallsavdelning ligger en Nettopåse som säkerligen många skulle vilja komma åt. Inte minst kvinnan som råkade slänga den, då den innehåller en trissvinst på två miljoner kronor.

I slutet av förra veckan kom en upprörd kvinna in till Moskogens avfallsavdelning. Hon ville leta efter sin Nettopåse som hon slängt innehållande en trisslott med en vinst på två miljoner kronor.

Chansen att hitta den här påsen är i stort sett obefintlig, menar chefen för Moskogens avfallsavdelning, Magnus Ivarsson.
– Det är större chans att hitta den där nålen i höstacken än att hitta en specifik påse i vårt sopberg. Vi tar in ungefär 120 till 140 ton sopor om dagen. Jag vill inte ens säga en siffra på hur stor sannolikheten är att hitta den påsen, det är så gott som omöjligt, säger han till P4 Kalmar.

Kvinnan, som ville leta efter sin soppåse, erbjuds nu hjälp från Magnus Ivarsson och hans personal.
– Vi kommer aldrig att hindra henne. Hon får gärna komma hit och försöka leta upp den här påsen och vi ska hjälpa henne på bästa sätt. Men vi tror att det blir väldigt svårt, vi lider givetvis med henne.

Om du skrapar fram två likadana belopp och även en joker på en trisslott, innebär de nya reglerna hos Svenska spel att du vinner summan. Detta är någonting du bör tänka på nästa gång du testar din lycka genom Triss.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.