Laila Bagge i otäck olycka – fördes till sjukhus med ambulans

Tv- och radioprofilen Laila Bagge fördes under måndagen till sjukhus med ambulans.

”Det känns riktigt otäckt”, skriver hon på sin blogg.

På sin blogg berättar Laila Bagge att olyckan inträffade under måndagsmorgonen.

När 47-åringen vaknade på morgonen kände hon sig yr, illamående och svimfärdig – och efter att ha druckit ett glas vatten på toaletten så svimmade hon plötsligt och slog i handfatet och golvet.

”Det visar sig att när jag slog i ansiktet så spräckte jag hakan och slog även av delar av två tänder. Det var ju som ni förstår inte tal om att åka till jobbet. Istället blev det att åka ambulans till sjukhuset”, skriver Laila Bagge på sin blogg.

Laila Bagge till sjukhus

Laila Bagge misstänker att den otäcka olyckan kan ha berott på vätskebrist och att hon blivit uttorkad kvällen innan.

Något som även sjukvårdspersonal spekulerade i efter undersökningar.

”Eftersom jag hade svimmat hamnade jag automatiskt på hjärtavdelningen. Men man kunde konstatera att alla mina värden såg bra ut och att det troligen var som jag själv trodde att det var vätskebristen som var orsaken. Fick ligga kvar på observation ett par timmar och under tiden sydde man mig på hakan”, skriver Laila Bagge på sin blogg.

ambulans
Genrebild. Foto: Wikipedia

Tackar vårdpersonalen

På grund av olyckan tvingades tv- och radioprofilen sy fyra stygn på hakan. Flera tänder gick av till hälften, och hon drabbades av en fraktur på käken som eventuellt behöver opereras.

Samtidigt konstaterar Laila Bagge att det kunde ha slutat mycket värre om hon hade landat på något annat sätt efter smällen. Hon riktar också ett stort tack till all vårdpersonal på sjukhuset.

”Jag vill passa på att sända ett stort tack till all personal på sjukhuset och i ambulansen. Sjuksköterskor, ambulansvårdare, läkare och undersköterskor. Wow! Ni är helt underbara!”

”Skickar massor av kramar”

På sociala medier har kommentarer och styrkekramar strömmat in.

En som sänder en tanke, är Rix FM-kollegan och radioprataren Roger Nordin.

”Vi skickar massor av kramar till Laila så att hon kryar på sig snabbt!! Skriv dina krya på dig-hälsningar till Laila här i kommentarerna. HEJA LAILA!”, skriver han på Facebook.

Usch, så otäckt. Nu skickar vi våra styrkekramar till Laila!

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required