Lasse Kronérs mäktiga hyllning till Chris Kläfford i Doobidoo

.

Lasse Kronér är tillbaka i Doobidoo. 

På fredagen har han en USA-aktuell debutant i studion – som hyllas.

– En man som har sjungit sig in i våra hjärtan så snabbt och lika underbar är han, säger Kronér om Chris Kläfford. 

”Idol”-vinnaren Chris Kläfford har under sommaren varit aktuell i tv-programmet ”America’s Got Talent” i USA. I veckan åkte han dock ur tävlingen i semifinalen, och nu är han tillbaka i Sverige igen.

Foto: SVT

På fredagen gör han debut – i Doobidoo. Tillsammans med Viktoria Tolstoy bildar han lag hos Lasse Kronér i tv-studion i Göteborg.

– Hon gör sitt sjätte besök hos oss denna afton, och det gör hon för att hon sjunger så som få och är så underbar. Tillsammans med en ”Doobidoo”-debutant faktiskt, en man som har sjungit sig in i våra hjärtan så snabbt och lika underbar är han. Välkomna hit, Viktoria Tolstoy och Chris Kläfford! säger Lasse i inledningen av programmet.

Samtidigt avslöjar Kronér en kamp bakom kulisserna – för att få dit en annan gäst som också finns i studion i kväll.

Foto: SVT

– I många har jag velat ha hit henne och äntligen har våra almanackor synkat så nu kan hon vara här. Han som sitter jämte gör sitt sjunde inhopp här hos oss. En fantstisk man, en av de bästa man kan se på scen. I dag ska jag äntligen få ställa frågan till honom: har du verkligen varit trummis i bandet ”Elvis armhålor”? Här är dem, Anna Blomberg och Ola Forssmed!

Tänker du titta på Doobidoo i kväll? Håller du med Lasse i hans beröm till gästerna? Dela då vidare inlägget!