Lasse Kronérs nya glädjebesked – Berghagen klar för nya sommarprogrammet i SVT!

.

Lasse Kronér är tillbaka! 

Och han får med sig flera stjärnor direkt. 

Här är hela gästlistan på musikprofiler till den folkkära programledarens comeback i SVT: Nya sommarshowen ”Kronérs sommargäster”!

Lasse Kronér är tillbaka igen i tv-rutan, vilket får många tittare att jubla.

Det är premiär i början av augusti, lördag den 3:e närmare bestämt, för ”Kronérs sommargäster” i SVT1. Fem stjärnfyllda veckor väntar, där Kronér samtalar med sina gäster i västkustens vykortsvackra miljö. Vi får också stifta bekantskap med husbandet under ledning av Per Hovensjö.

Nu kan vi också berätta att det är klart vilka musikaliska stjärnor som gästar Kronér!

I SVT-programmet dyker folkkära artisten Lasse Berghagen upp redan i det första avsnittet.

STOCKHOLM 20180703
Lasse Berghagen och Sanna Nielsen under säsongens andra upplaga av Allsång på Skansen på tisdagskvällen.
Foto: Erik Simander / TT

”Kronérs sommargäster” – på Kronérs egen barndomsö

Sedan väntar ytterligare fyra lördagar där i tur och ordning Uno Svenningsson, Louise Hoffsten, Lisa Miskovsky och Christer Sjögren är de inbjudna musikaliska gästerna till Knarrholmen där programmet visas ifrån. Det är också samma ö där Lasse Kronér tillbringade sina somrar under uppväxten.

– Denna serie är en dröm som jag burit länge. Att äntligen få skriva ihop serien och dela den med Sveriges folkkäraste artister har varit en ynnest. Det pirrar i magen på mig vilket brukar betyda att programmet blev exakt så bra som jag ville. Hoppas ni tycker som jag, säger programledaren Lasse Kronér till egna kanalen.

Lasse Kronér aktuell med nya sommarprogrammet "Kronérs sommargäster" i Sveriges Television med start i augusti. Foto: Bo Håkansson/SVT
Lasse Kronér aktuell med nya sommarprogrammet ”Kronérs sommargäster” i Sveriges Television med start i augusti. Foto: Bo Håkansson/SVT

Det ska verkligen bli trevligt att se detta program i sommar! Dela gärna vidare om du också ser fram emot ”Kronérs sommargäster”! Premiär lördag 3 augusti 20.00 i ettan.