Legendariska Blossa tillbaka med ny tv-reklam – 22 år efter succén

Om det inte ringer en klocka när du hör någon nynna B-L-O-S-S-A var du antingen inte född före 2007, eller så undvek du tv-apparater under många år. Glöggmärket Blossas tomtefilm från 1994 blev en av Sveriges mest igenkända och älskade reklamfilmer genom tiderna – nu är de tillbaka med en ny reklamfilm.

På söndag är de första advent och för många är glögg ett självklart inslag under dagen. Den kryddiga juldrycken har med sin speciella smak varit en av julens kännetecken, och bland affärens hyllor finns idag mängder av märken och smaker.

Det varumärke som lyckats hålla sig starkt på marknaden sedan start är Blossa. Tack vare företagets tonsatta tomtefilm från 1994 har de lyckats få flera generationer att nynna B-L-O-S-S-A varje gång de hör ordet glögg. 

Blossas legendariska reklamfilm hade premiär 1994 och gjorde comeback i tv-rutan 2007. Filmen som producerades av Vin & Sprits dåvarande reklambyrå visade hur tomtarna förberedda sig inför julen, medan den klassiska låten spelas i bakgrunden. 

Snart får vi se den nya reklamfilmen, som är gjord av McCan­n och kommer att visas i TV4 Play, det skriver Dagens Media.

Dela gärna om du tycker att Blossa-reklamen är legendarisk.