Leif Mannerströms glädjebesked – får nytt tv-program

Leif Mannerström är inne på sin sista säsong med ”Sveriges mästerkock”.

Stjärnkrögaren har tidigare berättat att han lämnar TV4-programmet för att ägna sig åt annat – ett besked som har sörjts av tittarna.

Men det betyder inte att 79-åringen är färdig med tv. I en intervju med Hänt avslöjar nu Leif Mannerström att han har ett eget tv-program på gång!

Det var i höstas som Leif Mannerström berättade att den kommande säsongen skulle bli hans sista i populära ”Sveriges mästerkock”.

Efter tio år som jurymedlem kände 79-åringen att det var dags att göra något annat.

 – Tio år är jämt tycker jag, det är lagom nu att sluta på topp. Jag vill göra annat helt enkelt, sa han då till Expressen.

Leif Mannerström gör eget tv-program

Leif Mannerström berättade att han var trött på att tillbringa hela hösten på hotell i Stockholm. Han såg fram emot att kunna vara hemma på gården, ägna mer tid åt familjen och sitt stora jaktintresse.

Men stjärnkocken var också tydlig med att han hade flera andra projekt på gång – och ett sådant projekt, innebär alltså att han kommer att återvända till tv-rutan.

För i en intervju med tidningen Hänt, avslöjar 79-åringen nu glädjebeskedet att han har ett eget tv-program på gång.

leif mannerström
Foto: Linus Hallsénius/TV4

Spelas in på gården

I programmet kommer tittarna få följa med hem till Leif Mannerströms gård, där han enligt egen utsago ska laga ”riktig mat”.

– Jag bygger en egen studio hemma och där ska vi spela in ett matlagningsprogram, säger han till Hänt.

Däremot återstår det att se vilken kanal programmet kommer att sändas i.

– Det vet jag inte än men det är många som är på hugget. Jag får förfrågningar hela tiden så det rullar på men nu har jag tackat nej till flera, jag vill bara göra det jag verkligen vill.

Det här blir riktigt spännande. DELA om du också vill se mer av Leif Mannerström i tv-rutan!