Lina Hedlunds vändning – efter uppmärksammade frieriet: ”Hade jag varit yngre kanske vi hade försökt”

Inför ett fullsatt Friends arena gick Nassim al Fakir ner på knä för sin älskade Lina Hedlund på Stockholm horse show.

De numera trolovade har ännu inte satt ett datum för bröllopet men det finns många några hinder som står i vägen för deras lycka.

Lina Hedlund fick ett minst sagt uppmärksammat frieri från sin numera fästman Nassim al Fakir.

Inför ett fullsatt Friends arena under Stockholm horse show gick han ned på knä för sin älskade Lina, vilket hon brast ut i ett stort ja inför arenan.

– Han är galen, galen härlig. Det var mäktigt och chockartat. Jag hade verkligen inte något på känn. Det fanns inte en millimeter av mig som anade någonting. Jag hade varit så nervös och fokuserad på hästhoppningen. Men det han gjorde var kärlek. Och så gjorde han det kring allting med hästarna, som är en stor passion för mig, har Lina Hedlund tidigare berättat för Newsner.

Paret har nu varit tillsammans i nio år och planerna inför bröllopet har länge varit oklara, kring datum och plats.

Nu meddelar paret att de har skjutit upp bröllopet.

– Det blir ett och ett halvt år efter förlovningen istället. Jag tror det passar lika bra. Vi har skjutit upp det för att inte behöva stressa. Däremot försöker vi planera en massa roliga grejer inför det kommande bröllopet, har Nassim al Fakir berättat för Hänt.

Lina Hedlunds vändning – efter uppmärksammade frieriet

Lina Hedlund avslöjar också i en intervju med Gala magazine att sedan frieriet har hon tagit ett stort beslut i relationen – angående barn.

– Jag tror nog att affären är stängd nu. När Eide kom så kände jag att vi måste ha en till bebis. Vi började till och med fundera på namn. Men sedan blir de ett och ett halvt år vilket är den tuffaste perioden enligt mig. Hade jag varit yngre kanske vi hade försökt. Men vi är så glada och nöjda som det är, säger hon till tidningen.

View this post on Instagram

on our way to @vargasandlagola @swedishhousemafia ?❤️

A post shared by Lina Hedlund (@linahedlundofficial) on

Samtidigt berättar hon också om vad som kan vara jobbigt med föräldraskapet:

– Vi har världens finaste och underbaraste ungar. Men visst är det intensivt när man får höra ”mamma” 7 000 gånger samma morgon. Det är underbart att vara mamma, men ibland brinner skallen. men jag är så tacksam för mina barn och att de har världens underbaraste pappa.

Ni ska självklart göra det som känns bäst för er! Ni är fantastiskt fina tillsammans! Länge leve kärleken!