Linda Lindorff opererades akut – här är hennes nya hälsobesked: ”Eländet är snart över”

TV4-profilen Linda Lindorff har drabbats av svåra hälsoproblem under januari.
På semesterresan i Dubai med familjen tvingades hon opereras akut för blindtarmsoperation.
Väl hemma i Sverige igen fick hon genomgå ytterligare en operation.

Allt började under Linda Lindorff och familjens resa till Dubai i januari då Linda plötsligt föll ihop. Hennes man Jacob ringde efter en läkare och det visade sig att Linda drabbats av blindtarmsinflammation. Så när familjen åkte hem till Sverige igen tvingades Linda stanna kvar i Dubai för operation.

Men motgångarna slutade inte där, väl hemma i Sverige igen drabbades Linda av svåra komplikationer då hon fått en inflammation med begynnande varbölder. Linda tvingades genomgå ännu en operation.

– Jo, det blev en operation till i natt för att få ordning på allt och nu hoppas jag att det blir bra. Febern är åtminstone borta idag och jag känner mig starkare, skrev Linda från Danderyds sjukhus, där hon vårdats de senaste dagarna.

”Nu ska jag äta massor”

Men så äntligen under fredagen kom glädjande besked från Linda att det äntligen ser ut att ha vänt för henne då hon fått lämnat sjukhuset och kommit hem till familjen på Lidingö.

– Hemma igen, nu ska jag äta massor för att få energin tillbaka och ge kroppen kraft, gosa med barnen och vila. Dunderkur med penicillin har jag fått och febern är så gott som helt borta. Så nu tänker jag tro att eländet snart är över, skriver hon på Instagram.

Samtidigt passar hon på att tacka alla som stöttat och peppat henne under sjukdomen.

– Tack, tack tack för alla kryahälsningar, goda råd, kärlek och fina blommor från @tv4@claratengbom @bondesokerfrutv4.

Så härligt att höra att du mår bättre Linda och du nu fått komma hem till din familj.

Dela om du också vill skicka krya på dig hälsningar till Linda.