Linda Lindorffs make Jacob i olycka – mitt i semestern: ”Så otäckt”

Morgondoppet med familjen slutade illa för Linda Lindorffs make Jacob.

Armmuskeln slets av under leken med barnen och nu har han tvingats till operation.

”Så otäckt”, skriver TV4-programledaren på Instagram.

På måndagen opererades Linda Lindorffs make Jacob i Umeå. På sin Instagram berättar Lindorff att makens armmuskel ska ha slitits av.

”Han opererades tidigt i morse och det tog en hel timme, två skruvar och tre läkare plus flera sköterskor att få till det”, skriver hon.

”Nu har han gips i två veckor och en arm han inte får använda på 6-8 veckor”.

Lindorff berättar att olyckan ska ha varit framme i samband med att maken ska ha lekt med barnen.

”Hemskt var det när det hände, usch så otäckt, det gjorde så klart väldigt väldigt ont. Han blev under lek på bryggan vid morgondoppet knuffad av barnen och han föll illa ner i vattnet med armen runt en stolpe…”, skriver Linda Lindorff.

Linda Lindorff om maken Jacobs olycka: Armen blev blå och deformerad

Hon berättar att armen ska ha blivit ”blå och deformerad”.

”ja väldigt olyckligt och smärtsamt men Jacob trodde ändå först det bara var en sträckning. Sedan när hela armen blev blå och deformerad så tvingade jag in honom till sjukstugan i Vilhelmina. Som sedan skickade honom vidare till Lycksele som konstaterade att muskeln slitits av och operation krävdes”.

View this post on Instagram

Idag firar vi vår 10:e bröllopsdag! Den 28 juni 2009 gifte vi oss på en vingård i Italien med våra bästa vänner och familj på plats. Bästa dagen i mitt liv. Tårar hos oss båda när vi sa ja och obeskrivlig lycka. Det har gått 10 år sedan dess och jag är så otrolig glad att jag fann Jacob och att han blev kär i just mig. Jacob förändrade mitt liv, min syn på livet. Jag fick för första gången uppleva omtumlande förälskelse av den sort där man inte längre kan tänka klart och allt annat än tid tillsammans känns oviktigt. Jag fick för första gången uppleva den stora kärleken. Innan jag träffade Jacob var jag inte ens säker på att jag ville ha barn. Det var med honom den insikten kom. Den damp ner i mig som en uppenbarelsen och hela min kropp kände instinktivt att jag måste föröka mig med just den mannen. Han var den rätta och varje liten cell i mig visste det. Jag sa det till honom där och då med precis dom orden. Kanske inte lät så där superromantiskt direkt med ord som föröka… men det gick ändå hem ??. Det blev tre fantastiska barn och utan att veta det innan så förstod jag när första kom att det var det jag väntat på. En dröm jag inte haft gick i uppfyllelse och jag blev mitt allra lyckligaste. Jacob har gett mig lyckan, kärleken och barnen – för det är jag så obeskrivligt tacksam. Kärleken borde msn egentligen fira varje dag men en dag som denna lite extra förstås. Jag jobbar med inspelning, en bonde ska göra ett val, så dagen går i kärleken tecken även om jag är borta ett tag ? och en helt fantastisk present väntade på mig i morse – jag fick gå ut med förbundna ögon… vad jag fann ser ni om ni swipar vidare. Ikväll ska den med till Skanör för romantisk middag ? barnen hade också redan igår gjort oss en present som vi fick nere på stranden. Så jag är väldigt extra glad just idag och tackar redan nu för alla tidiga gratulationer. Kärleken är det finaste vi har – i alla olika konstellationer – idag firar jag och Jacob vår ❤️❤️❤️❤️ Älskar dig [email protected]_swede #bröllopsdag #tennbröllop #10årigbröllopsdag #kärlek

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Operationen ska ha gått bra, och nu hoppas familjen att Jacob ska kunna använda armen fullt ut om tre månader.

”Visst är det lite sorgligt att så lång tid inte kunna göra så mycket av det han älskar och behöver göra – men det kunde ändå varit värre.”

View this post on Instagram

Stackars älsklingen som idag blev opererad i Umeå efter en olycka där armmuskeln slets av. Så otäckt. Han opererades tidigt i morse och det tog en hel timme, två skruvar och tre läkare plus flera sköterskor att få till det. Som Jacob för övrigt säger var otroligt proffsiga – och roliga. ? Nu har han gips i två veckor och en arm han inte får använda på 6-8 veckor. Hemskt var det när det hände, usch så otäckt, det gjorde så klart väldigt väldigt ont. Han blev under lek på bryggan vid morgondoppet knuffad av barnen och han föll illa ner i vattnet med armen runt en stolpe… ja väldigt olyckligt och smärtsamt men Jacob trodde ändå först det bara var en sträckning. Sedan när hela armen blev blå och deformerad så tvingade jag in honom till sjukstugan i Vilhelmina. Som sedan skickade honom vidare till Lycksele som konstaterade att muskeln slitits av och operation krävdes. Därefter två vändor till Umeå. Nu är vi alla glada att armen är opererad och med största säkerhet kommer kunna användas fullt ut om tre månader. Visst är det lite sorgligt att så lång tid inte kunna göra så mycket av det han älskar och behöver göra – men det kunde ändå varit värre. Älskade Jacob. ❤️ Tack till Monika, Sebastian, Niklas, Nessim, Gunnar, Anna och Jabbar och övriga fantastiska på Norrlands Universitetssjukhus ❤️❤️❤️ #norrlandsuniversitetssjukhus @challenge_swede

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Tvingades till akut operation i Dubai

Det är inte första gången familjens semesterplaner grusas. Lyxsemestern i Dubai tidigare år slutade med att Linda fick föras akut till sjukhus efter att ha fallit ihop. Det visade sig senare att hon hade en inflammerad blindtarm. Tanken var att familjen skulle ha åkt hem, men Linda fick stanna kvar i landet i väntan på att hon skulle bli bättre.

Så otäckt! Men vilken tur att operationen gick bra!

Nu skickar vi våra styrkekramar till Linda, Jacob och familjen i kommentarsfältet på Facebook!