Magnus Carlssons intima upptäckt med Nanne Grönvall – efter alla år: ”Får ta ett ordentligt snack”

Nanne Grönvall har gett oss många hits både som soloartist men också medlem i grupper som ”One more time”, som hon även vann Melodifestivalen med 1996.

Men nu har hennes nära vän och folkkära artisten Magnus Carlsson gjort en besynnerlig upptäckt.

”Alltså, nu får vi ta ett ordentligt snack”, skriver Magnus i ett inlägg på Instagram.

1996 var året då Nanne Grönvall tillsammans med maken Peter Grönvall och Maria Rådsten vann den svenska Melodifestivalen med ”Den vilda”.

Vä i Eurovision hamnade supertrion på en andra plats.

Men många år har gått sedan dess och folkkära Nanne Grönvall har gett oss flera hits både som gruppmedlem i ”One More Time” men också som soloartist.

Nanne Grönvall fick en rejäl tankeställare efter Magnus Carlssons upptäckt. Foto: Arkiv

Nu delar sångerskan med sig av en intim upptäckt med sin vän och artisten Magnus Carlsson då han sökte efter gruppens album ”Highland”

Det är nämligen Magnus som lagt märke till något mycket märkligt och skickade då ett sms till Nanne, som hon nu lagt upp på sin Instagram.

”Alltså, nu får vi ta ett ordentligt snack om det här med stylingen på One More Time… Skulle bara tuffa runt till lite i “Highland” här hemma och insåg att ni tydligen släppt nytt? Hade ingen aning! Ni är kanske inte riktigt er själva på nya singeln men jag lyssnar väl vidare här antar jag”, skriver Magnus Carlsson i ett sms till Nanne och signerar med ”Kramkram //Barbados Magnus”.

Nanne Grönvall efter upptäckten: ”Känner inte riktigt igen…”

Oförstående började Nanne söka upp sin gamla supertrio grupp på Spotify och gjorde en minst sagt märklig upptäckt.

”Visserligen har vi åldrats sedan Highland men…… Känner inte riktigt igen oss där…. Dessutom ytterligare en dansakt där som vi inte heller har något som helst med att göra. Känns som att Spotify eller vårt dåvarande skivbolag skulle behöva hjälpa till att se över den One More Time artistsidan lite…. Som om det inte räckte så har vårt andra album lagts ut av ett skivbolag som vi inte har en aning om vad är för ett bolag, PCM Music, och de har inte ens registrerat vårt andra album under One More Time överhuvudtaget, utan under våra respektive medlems-namn där jag står registrerad under Nanne GÖNVALL!!! Hallå!Jag säger som Rumpnissarna ”Vaffö gööör ni på detta visat?!?”.

På bilderna över albumen på gruppen syns istället ett gäng äldre män – långt från originella svenska supergruppen.

View this post on Instagram

Fick ovanstående sms från goa, fabulous @magnus_cson Jag var tvungen att gå in och spana in vår One More Time-Spotify artistsida. Visserligen har vi åldrats sedan Highland men…… Känner inte riktigt igen oss där…. Dessutom ytterligare en dansakt där som vi inte heller har något som helst med att göra. Känns som att Spotify eller vårt dåvarande skivbolag skulle behöva hjälpa till att se över den One More Time artistsidan lite…. Som om det inte räckte så har vårt andra album lagts ut av ett skivbolag som vi inte har en aning om vad är för ett bolag, PCM Music, och de har inte ens registrerat vårt andra album under One More Time överhuvudtaget, utan under våra respektive medlems-namn där jag står registrerad under Nanne GÖNVALL!!! ? ? Hallå!Jag säger som Rumpnissarna ”Vaffö gööör ni på detta visat?!? Scrolla⏩ #göromochgörrätt #tänkattmanskabehövagöraalltsjälv #onemoretime @spotifysweden #pcamusic #highland

A post shared by Nanne Grönvall (@nannegronvall) on

Vilken rolig upptäckt! Detta är ju verkligen långt ifrån originalet! Så kul att du uppmärksammade det Nanne!