Han dog i cancer. Men nu får frun blommor av honom varje år. Hjärtat smälter ju av sådant här.

Många får blommor på alla hjärtans dag, men ingen lär ha blivit mer förvånad över buketten än Shelley Golay. Åtta månader efter att hennes man Jim Golay dött i cancer, anlände hans blombud till hemmet i Wyoming, USA. Och Shelley kommer få en ny blombuketter från Jim, varje alla hjärtans dag resten av hennes liv.

Många får blommor på alla hjärtans dag, men ingen lär ha blivit mer förvånad över buketten än Shelley Golay.
Åtta månader efter att hennes man Jim Golay dött i cancer, anlände hans blombud till hemmet i Wyoming, USA.
Och Shelley kommer få en ny blombuketter från Jim, varje alla hjärtans dag resten av hennes liv.
– Det betyder att hans kärlek aldrig tar slut. Han ordnade en sådan fantastisk gåva för mig. Det är en kärlekshandling och för mig kärlek i dess renaste form, säger Shelley till ABC News.

Det var sommaren 2014 som Jim Golay gick bort i cancer. Åtta månader senare skulle Shelley tillbringa sin första ensamma alla hjärtans dag på 28 år. Det var alltså då som Jims oväntade blombud dök upp. Shelley trodde först att det var hennes barn som skickat blommorna, men kortet avslöjade den riktige avsändaren.
”Glad alla hjärtans dag älskling. Var stark! Din för alltid. Kärlek Jim”, stod det på kortet.
Efter ett samtal till ortens lokala blomsteraffär fick Shelley sedan veta att årets bukett bara var den första. Jim har ordnat så att blomsterbuden kommer fortsätta att anlända till Shelley, varje alla hjärtans dag så länge hon lever.

Skärmavbild 2015-02-18 kl. 15.06.43