Malin Berghagens kroppsvägran i det dolda – efter livsbeslutet: ” Står jag mer ut med att min kropp…”

Att ta hand om det inre såväl som det yttre är viktigt för ett välmående.

Men för yoga-instruktören Malin Berghagen är det enligt henne själv som gör att den numera 53-åringen vägrar göra skönhetsingrepp.

”Försöker tänka positivt att klimakteriet faktiskt är något magiskt härligt”, skriver hon i sin blogg.

Som kvinna är det många förändringar som man tvingas genomgå.

I tonåren är det mycket hormoner som spelar roll, och många år senare är det istället klimakteriet som kan vara oerhört jobbigt att gå igenom.

Även om det är en naturlig del av en kvinnas liv, innebär ju inte det att man alltid tar emot det med öppna armar.

För yoga-instruktören Malin Berghagen är det viktigt att tänka på det inre, snarare än det yttre.

Malin Berghagens kroppsvägran efter beskedet

På sin blogg beskriver hon hur hon vägrar att göra skönhetsingrepp och att det finns andra sätt att känna sig yngre.

”Det spelar ingen roll vad du gör med ditt ansikte eller din kropp för att se ung ut om inte det levande vackra finns kvar i dig. Och om du väljer att inte fixa till något på din kropp så knockar du vem som helst med din skönhet när hela du utstrålar liv och glädje”, skriver hon.

Att den numera 53-åriga Malin försöker att alltid se något positivt, även med att ta sig igenom det tuffa som klimakteriet kan innebära.

”Tack vare yogan och roten maca har jag inte haft några värmesvallningar alls. Och tack vara nattljusoljan mår alla mina slemhinnor och även min hud alldeles fantastiskt. Och tack vare en envis övertalning från Malin till Malin att fem kilo extra över magen och rumpa är bara snyggt står jag mer och mer ut med att min kropp förändrats och nu faktiskt håller med Malin (mig själv alltså) om det. Och när jag nu också FÖRSÖKER tänka positivt att klimakteriet faktiskt är något magiskt härligt så är det faktiskt det, på riktigt”, skriver hon på bloggen.

Malin Berghagen om kärleksknepen efter kroppsvägran

Malin beskriver vidare att för att verkligen känna sig vacker, är det viktigast att känna sig först vacker inombords. Detta i sin tur menar hon hjälper avsevärt med kärleken Martin.

”Älskog innebär ju ofta – om du ska upp till rätt nivå av flås – att du inte riktigt fixar det på egen hand. Så be din partner om hjälp. Skulle min man fråga mig om jag kunde hjälpa honom med konditionsträningen i form av lite sex skulle jag mer än gärna ’offra mig’! Ha ha ha”, skriver hon i ”Livslust och hälsa enligt Malin”.

Så fint beskrivet. Det är viktigt att först och främst trivas med sig själv, innan man kan älska någon annan Malin. Så bra!

Glöm inte att följa Nöjeslivet på Instagram för fler nöjesnyheter.