Malin Berghagens oro för yngre sonens livbeslut – efter familjebeskedet: ”Vill se att allting blir bra”

Malin Berghagen är orolig för sin yngsta son Isak, som hon har tillsammans med exmaken Tommy Nilsson.

Efter en livsförändring i familjen ser bloggerskan oroligt på framtiden för hennes son.

Alla föräldrar känner nog igen sig i att man ständigt oroar sig för sina barn. Kanske inte exakt varje sekund men som förälder vill man att barnet ska få det allra bästa som livet kan erbjuda.

Inför en stor livsändring avslöjar nu Malin Berghagen om sin stora oro för yngsta sonen Isak som hon har tillsammans med exmaken Tommy Nilsson.

I sin podcast ”Berghagen & Tess” om hennes oro efter att beskedet om att sonen kommer flytta till internatskola i höst.

– Nu flyttar min minsting ut, vad händer då?, säger Malin Berghagen i podden enligt Hänt.

Malin Berghagen om beslutet efter livsförändringen

Hon berättar att fastän hon vet att sonen klarar sig utmärkt kommer ändå moderskänslorna ta över ibland genom att ringa och kolla läget med sonen flera gånger.

– Man kommer komma tillbaka till det här med och ringa för att se att allting är bra. Har du ätit? Har du gjort ditten och datten?, säger Malin Berghagen.

Nu är det bara dagar kvar till sonens flytt och Malin berättar att en känslosam avslutningsfest kommer att planeras av henne själv för sonens flytt.

– Minstingen blir stor och ringer mig konstant om hur han vill ha saker och ting i sin nya lägenhet, och jag ba njaa, kan du inte fråga din mamma om det istället, säger Malin Berghagen lite skämtsamt.

Vill lyfta fram vikten av frihet hos barn

Trots att Malin Berghagen kämpar med sina egna känslor inför sonens flytt är hon fast besluten om att visa sina barn att frihet är något väldigt viktigt.

– Jag har alltid försökt visa att mina barn kan ha en frihet, jag har alltid velat vara mamma till dem och har inget behov att exempelvis hänga med deras kompisar.

Alla föräldrar kan nog känna igen sig i dessa känslor. Du är långt ifrån ensam Malin!