Mamma skulle gå på ultraljud – det läkarna får se på skärmen gör de båda skräckslagna

När 23-åriga Jessica Woods från Oklahoma, USA skulle till läkarna för en ultraljudsundersökning fick hon sig en chock.

På skärmen visade sig en bild som fick håren att resa sig i hennes nacke.

– Det var riktigt skrämmande och det gjorde mig lite nervös inför vad jag skulle förvänta mig när jag skulle föda min son, berättar Jessica för The Mirror.

För alla blivande mammor är det enorm nervositet och iver inför att se en första skymt av sitt barn, när det är dags för ultraljud.

När 23-åriga Jessica Woods från Oklahoma, USA skulle få se sitt barn för första gången när hon var 21 veckor långt gången, blev det första läkarbesöket en chock.

För att lätta på den nervösa stämningen hade Jessica skämtat med sin läkare om att hon var nervös inför hur hennes son skulle se ut på skärmen.

– Vid första anblick såg jag bara ett normalt ultraljud och allting såg fint ut, säger Jessica Woods till The Mirror.

Men sen förändrades plötsligt något.

Mamma Jessica om stora vändningen: ”Riktigt skrämmande”

Hennes son hade vänt sitt lilla ansikte mot skärmen.

– När han sakta vände sig om och vände sitt ansikte mot oss, då var det riktigt riktig skrämmande syn. Det var riktigt skrämmande och det gjorde mig lite nervös inför vad jag skulle förvänta mig när jag skulle föda min son, säger Jessica och fortsätter:

– Jag var uppriktigt rädd för vad som syntes framför mig. Det såg ut som en dödskalle för någon anledning och det blev så mycket skrämmande.

Ultraljudet på sin son fick Jessica att bli skräckslagen. Foto: Youtube

Aldrig upplevt tidigare vid ultraljud

På ultraljudsbilden syns hur hennes son läskigt nog ser precis ut som en dödskalle som vänder sig mot henne själv och läkarna.

– När jag hade min dotter och var på flera ultraljud med henne så hade jag aldrig så läskiga bilder med henne. Så denna chockerade mig verkligen, säger hon.

Men hon behövde självklart inte oroa sig för när hennes son väl föddes var det inte alls något läskigt med honom. Allting var perfekt!

Vi kan bara tänka oss hur läskigt det måste ha varit när du såg detta vid första anblick! Men det var ju skönt att allting var bra med den lilla!