Mannen försökte våldta tjej. Men blev själv nedslagen då hon var kickboxare.

Vi förespråkar definitivt inte våld – tvärtom. Men om historien handlar om en kvinna som slår ner en man som försöker att våldta henne tycker vi att det är värt att dela hennes fasansfulla upplevelse med er.

Händelsen utspelade sig i Cheltenham, England. En tidig morgon försökte en 39-årig man att våldta en kvinna. Han gick till attack med ett par slag och försökte efter det att dra ner hennes byxor. Men det fick han ångra.

Det visade sig att hon var kickboxare, och att hon dessutom tagit kurser i självförsvar.

Först var hon nära på at bryta hans arm, och sedan lyckades hon koppla ett grepp som hon behöll tills det att förövaren svimmade.

I rättegången efteråt berättade kvinnan att den 39-årige mannen först lyckades överbemanna henne och att han då sa till henne: ”Var tyst och gör som jag säger så kommer du inte att råka illa ut.” Då bad honom att dra åt helvete.

Här är hennes berättelse om hur hon sedan lyckades ta sig ur den förrädiska situationen:

”Jag ville koppla ett grepp om hans armbåge så att den skulle hamna i en position som skapade extrem smärt, eller att den skulle gå av. Men jag lyckades inte med det. Jag tror han förstod vad jag ville göra och tog sig loss och slog mig i ansiktet flera gånger. Då blev jag chockad. Han tog mig mellan benen och drog i mina kläder. Men mina var fortfarande olåsta så jag tog ett grepp om hans nacke med hjälp av benen och pressade allt vad jag orkade. Han kippade efter andan – vilket också var vad jag ville.

Jag blundade och höll så länge jag orkade och hoppades att han skulle svimma. Och då kände jag att hans kropp blev kraftlös.”

Nu väntar förövaren på sin dom.

Vilken tur att kvinnan lyckades överbemanna mannen! Vi får hoppas att hon mår bra trots den här hemska händelsen.

Fotnot: Visningsbilden på den här artikeln är från ett annat överfall.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.