Mannen har gjort en vasektomi men märker att frun är gravid – då gör han något otroligt

Rachel Brummels man Tim hade gjort en vasektomi efter att paret fått sitt tredje barn, men plötsligt såg han tecken på att frun var gravid igen.

Hans trick för att få reda på hur det låg till slår nu nätet med häpnad – och han såg dessutom till att filma när han i ett brev avslöjar för en chockerad Rachel att de ska få barn igen.

Någonstans drömmer nog de flesta av oss om att någon gång bli förälder. För det lyckliga paret Rachel och Tim hade det redan skett hela tre gånger. Fem personer under samma tak tyckte man kändes lagom, så för att stoppa barnafödandet beslutade sig Tim för att göra en vasektomi.

Men det skulle visa sig att ödet tyckte att tre ungar var för få.

Tim började plötsligt lägga märkte till att Rachel visade upp tecken som påminde om hennes tidigare perioder som gravid. Hon var ofta hungrig och hade kraftigare humörsvängningar än vad som var normalt.

Samtidigt hade han ju genomgått en vasektomi, men kom på att han hade glömt att gå på uppföljningsbesöket. Att ingreppet varit framgångsrikt kunde han därmed inte vara säker på.

Tims misstankar om att frun åter var gravid växte sig så pass starka att han bestämde sig för att verkligen ta reda på sanningen.

Hans kom på en genial plan – och gjorde husets toalett obrukbar. Efter att Rachel varit på toa, men då inte kunnat spola, tog mannen tillvara på hennes urin och testade det.

Resultatet blev positivt – och Tims misstankar hade därmed stämt. Dessutom skulle det nu, för första gången, få bli han som fick leverera den stora nyheten.

Möjligheten var så pass unik att han valde att filma det hela. När Rachel kommer hem är hon helt ovetandes om vad som väntar, men hittar en lapp på vilken det står ”To My Baby Mama: If you ever worried that life would be a bore, put that fear aside, you are now a mommy of four”.

Hennes ansiktsuttryck säger precis allt. Och vem vet, det här kanske är en lärpeng för framtida pappor.

Klippet är vansinnigt roligt och definitivt värt att titta på!

Publicerad av Newsner, gilla gärna