Mannen skrev att Dagny borde dö – nu ryter hon ifrån efter elaka orden: ”Har inga planer på att gå hädan”

Detta året har varit minst sagt tuff för våra äldre.

Även om de har isolerats för att skyddas mot coronaviruset som är viktigt, har det också varit en tung och ensam tid för många äldre.

En som har försökt hålla huvudet högt genom allt är 108-åriga bloggerskan Dagny Carlsson.

Men nu slår populära bloggerskan tillbaka efter en minst sagt otrevlig kommentar på hennes blogg.

Våra äldre förtjänar det allra bästa.

Efter en tuff vår har många isolerats och ensamheten har blivit stor.

Även om det är för att kunna skydda dem från att drabbas av coronaviruset, blir det ändå tungt för dem.

Snart ska besöktförbudet på äldreboende lyftas och då kan många återigen njuta av att umgås med sina familjer.

Dagny Carlsson
Foto: SVT

Återförenades med familjen

En av dessa är 108-åriga bloggerskan Dagny Carlsson.

Nyligen kunde hon berätta den stora glädjenyheten att hon äntligen återförenats med sin familj och glädjen var förståeligt nog total.

”Det har hänt trevliga saker i dag- Släkten kom på besök och medförde en välfylld kaffekorg med hembakade goda bullar och dels har släkten utökats med ett nyfött litet flickebarn. Jag skall gratulera modern när hon blivit utskriven,” skrev Dagny tidigare på bloggen.

Dagny Carlsson
Bildkälla: Youtube/MyHeritage

Ryter ifrån efter elaka orden

Men efter den stora glädjefylla familjeåterföreningen har Dagny fått en minst sagt otrevligt mottagande från en läsare på bloggen.

I ett inlägg beskriver Dagny hur en person skrivit till henne att hon borde ”lämna jordelivet”, men det slår hon nu tillbaka emot.

”Till den förmodligen unge man som tyckte att det kunde vara dags att lämna jordelivet så vill jag meddela att jag tänker leva ett tag till antingen han gillar det eller ej. Jag har det faktiskt riktigt bra på gamla dar inga planer på att gå hädan den närmaste tiden”, skriver hon på bloggen.

Så otrevligt! Detta förtjänar ingen att få höra! Dagny du är helt fantastisk och förtjänar bara fina ord precis som alla äldre!

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required
(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]='EMAIL';ftypes[0]='email'; }(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);