Marie Serneholt får vass kritik – efter filmen på tvillingsönerna: ”Förstår verkligen inte att du har…”

Marie Serneholt delar gärna med sig av sitt liv som småbarnsmamma.

Det innebär också att hon ibland får kritik.

En bild på artistens tvillingsöner ifrågasätts nu av en följare. Men Serneholt försvaras – däribland av Charlotte Perrelli.

I september förra året blev Marie Serneholt mamma till tvillingsönerna Philip och Nicholas. Under året som gått har hon flitigt uppdaterat sina följare om barnens utveckling och hur livet som småbarnsmamma är i största allmänhet.

View this post on Instagram

Happy swedish national day ???? #philipandnicholas

A post shared by Marie Serneholt (@marieserneholt) on

Hon har hyllats för sin öppenhet. Men ibland händer det att hon även kritiseras och ifrågasätts.

I veckan bjöd hon alla sina Instagramföljare på ett härligt klipp på sina tvillingpojkar. I videon ser man hur den ena pojken kör den andre i en gåvagn, samtidigt som Marie går bakom för att se till att ingen slår sig.

Tvillingsönerna har dessutom på sig två mjuka hjälmar, i fall de nu skulle ramla.

View this post on Instagram

?? #philipandnicholas #twins #twinboys

A post shared by Marie Serneholt (@marieserneholt) on

Klippet har fått närmare 10 000 gilla-markeringar. Men alla tycker det inte är lika charmigt. En följare väljer att ifrågasätta Marie.

”Förstår verkligen inte att du har hjälm på dina söner”, kommenterar personen.

Men Marie gav snabbt svar på tal.

”Du behöver verkligen inte förstå”, skriver hon.

Charlotte Perrelli försvarar Marie Serneholt

Hon får medhåll av flera av sina följare som tycker det är bra att Marie vill skydda sina barn. Och även Charlotte Perrelli väljer att sätta ner foten mot kritikern.

”Tycker det är otroligt förståndigt av Marie. Har haft det på ett av mina barn eftersom han(Adrian) började gå extremt tidigt. Huvudet är så stort o tungt jämfört med deras lilla kropp. Det klart man inte vill att de ska slå sig? Det KAN gå illa om man ha otur. Dessutom är dessa ”hjälmar” i tyg och väger inget. Som en vadderad mössa för barnen! Tummen upp!!!”, skriver artistkollegan.

Det är inte första gången Maries ifrågasätts av följare. Efter förlossningen var det en kommentar som fick Serneholt att reagera starkt.

En följare påstod att Marie och hennes sambo har hjälp på natten så att Marie ska kunna sova ostört. Helt fel, om du frågar Marie.

”Haha, alltså VA?! Vad vill du med den här kommentaren? Du som skrev detta har absolut NOLL aning vad du pratar om och detta är så långt ifrån sanningen man kan komma”, svarade då Serneholt i kommentarerna.

Tycker du Marie har rätt? Skriv din åsikt i kommentarsfältet på Facebook!