Martin Stenmarck viskar något i Sarahs öra: Sen sätter han sin mäktiga plan i verket och chockar alla

”Så ska det låta” är en riktig tv-klassiker – och ett flaggskepp som har lockat tittare i över 20 år. Många artister har kommit och gått genom åren, och givetvis finns det vissa särskilda ögonblick som man har lagt lite extra på minnet.

Ett sådant för mig, var när Martin Stenmarck år 2009 fick hela studion att koka med sin version av Tommy Körbergs vackra ”Stad i ljus”. Det är ju inte bara en oerhört mäktig låt, utan också en låt som väldigt många har försökt sig på – och misslyckats med. Men Martin, han gjorde verkligen ett fulländat nummer.

Vad ingen däremot kanske hade räknat med, var att han några år senare skulle återvända en gång till – för att riva av en ÄNNU mäktigare tolkning…

Det var till årets säsong, som Martin Stenmarck hade återvänt för att ännu en gång delta i det populära tv-programmet. I lag med Vanessa Falk och pianisten Emanuel Norrby bjöds det på flera härliga nummer – och särskilt ett av dem, fick gåshuden att resa sig lite extra.

Till allas förvåning fick nämligen Martin Stenmarck en storslagen idé mitt i programmet. Han bestämde sig för att återuppleva det där häftiga ögonblicket från 2009 – med en NY tolkning av ”Stad i ljus”.

Och resultatet, det var bara ren och skär magi.

Jag har egentligen inte så mycket mer än så att säga, tryck bara igång klippet i spelaren här under – och var beredd på rysningar!

Dela vidare om du också tycker att Martin Stenmarck är en härlig artist och underhållare som fler borde få njuta av!