Mejerichefen Martin råkade trycka fel i beställningen. Nu sprids hans klockrena vädjan av tusentals på Facebook.

Du kanske har sovit lite för dåligt, du kanske missade morgonkaffet eller så har du bara en dålig dag. Oavsett vilket så brukar känslan kunna vara densamma då och då – att hjärnan inte riktigt hänger med och att det då ibland blir lite galet. För mejerichefen Martin på skånska ICA Kvantum Oj Åstorp gick det också lite snett. Han skulle lägga en beställning på mjölk men råkade helt enkelt trycka fel – och fick in 1 000 (!) mjölkförpackningar för mycket. Martins Facebook-inlägg, där han ber omvärlden om hjälp, sprids nu snabbt på nätet.

Det råkade bli en nolla för mycket – och slutresultatet blev förödande. Så här beskriver Martin situationen i ett inlägg på ICA Kvantum Oj Åstorps Facebook-sida.

”Nu behöver jag verkligen din hjälp!
Jag skulle beställa 120 förpackningar mellanmjölk, men det blev fel. Jag tryckte en nolla för mycket och nu kom det 1 200 förpackningar mellanmjölk istället. Jag hoppas ni kan hjälpa mig få sålt detta. Jag har sänkt priset med 25%, så tills allt detta är slut säljer jag mellanmjölk 1,5 liter för 10kr.
/Martin Mejerichef”

Vi skänker en tanke till stackars Martin och Ica-butiken i Åstorp – men inser samtidigt att det är desto roligare för kunderna som nu kan shoppa loss på affärens oväntade rea.

Nu behöver jag verkligen din hjälp! Jag skulle beställa 120 förpackningar mellanmjölk, men det blev fel. Jag tryckte en…

Publicerat av ICA Kvantum Oj Åstorp den 18 januari 2016

Publicerad av Newsner, gilla gärna