Namnet var felstavat. Då köpte han nytt pass och namn istället för att betala Ryanairs böter.

Adam Armstrong, 19, skulle flyga med Ryanair men hans namn blev felstavat och då skulle han få betala böter på 2800 kronor. Men istället valde han att byta namn till Adam West och fixade nytt pass – det blev billigare så.

Det var Adams flickväns styvpappa som bokade flygbiljetten med Ryaniar åt Adam Armstrong. Men eftersom Adam är ett stort fan av Batmanskådespelaren Adam West blev det lite förvirring för plastpappan som då råkade bokade biljetten med namnet Adam West.
– Hennes styvpappa tog mitt namn från Facebook men där hade jag skrivit Adam West som ett skämt eftersom han var skådespelaren som spelade Batman på TV, säger Adam till The Sun, skriver Daily Mail.

För att rätta till namnfelet skulle det kosta 2800 kronor, dubbelt så mycket än vad flygbiljetten till Ibiza hade kostat. Egentligen skulle bötern ha kostat 1400 kronor men eftersom Adams flickvän var på en separat bokning kostade de dubbelt så mycket att ändra namnet.

Men då valde studenten Adam att ändra sitt namn på riktigt, det blev billigare än att betala Ryanairs böter, skriver Daily Mail. Det nya passet med efternamnet West kostade 1320kr och Adam och hans flickvän India Lomas kommer att kunna flyga till Ibiza som planerat nästa vecka. Snacka om att Adam har en historia att berätta för barnbarnen när de frågar om hans efternamn.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.