Norska supertalangen Angelina Jordan framför en magisk version av 60-talshiten.

Hon är bara 10 år gammal, men norska stjärnskottet Angelina Jordan har redan trollbundit tusentals, världen över. Och på något sätt har hon också behållit sin ödmjuka sida, trots berömmelsen och sin unika talang. 

Att se henne på scen är verkligen en upplevse utöver det vanliga. Hennes kontroll, närvaro och fantastiska röst ger mig allt som oftast gåshud. Och när hon sjunger denna 60-talshit är det som att sätta sig i en tidsmaskin och transporteras bakåt i tiden. Hon skulle lika gärna kunnat stå på en gammal jazzklubb i New York! 

Angelina’s version av ”Feeling Good” på Allsång på Gränsen, en låt som blev känd 1964 genom Nina Simone, är verkligen värd att spridas vidare till en bredare publik. Även om hon inte har varit på den här planeten speciellt länge, så käns det verkligen som om hon vet något speciellt när man tittar in i hennes ögon.

Vi kan bara hoppas att hennes föräldrar fortsätter att lära henne att vara ödmjuk och uppmuntrar henne till att göra det hon älskar mset. Det är uppenbart att den här tjejen är på väg att bli en mega-stjärna, så förhoppningsvis kommer hon omge sig med bra människor som bara kommer att ha hennes bästa för ögonen. Håll med om att det blir spännande att följa den här jentan framöver!