Foto: Instagram

Nya beskedet inför Måns Zelmerlöws bröllop med Ciara – ärliga orden: ”Den passar inte”

.

Måns Zelmerlöw gifter sig med sin älskade Ciara Janson i sommar.
Nu kommer fästmön med ett nytt besked inför bröllopet, skriver sajten Hänt.

Artisten och tv-profilen Måns Zelmerlöw tillhör utan tvekan en av våra mest kända. Han har skrivit in sig i historieböckerna då han vunnit såväl Melodifestivalen som Eurovision Song Contest, programlett samma Europaschlager och dessutom haft SVT:s prestigefyllda uppdrag som värd för Allsång på Skansen i flera säsonger.

Men numer har Måns, 33, bytt ut sommarjobbet på Skansen mot familjeliv i London. Där lever han tillsammans med sin blivande fru, skådespelaren Ciara Janson, 32. Paret har ett gemensamt barn och Ciara har en son från ett tidigare förhållande.

Det var för redan två år sedan Måns Zelmerlöw och Ciara Janson förlovade sig. När paret befann sig på en romantisk solsemester i Kroatien gick Måns ner på knä och friade. Sedan dess har lyckan varit total för paret, och ifjol fick de sonen Albert.

Ciara har tidigare låtit meddela via sociala medier att bröllopet ska hållas i Split, Kroatien – det vill säga samma land som de förlovade sig i. Vilket datum det blir är dock än så länge höljt i dunkel.

Måns och Ciara på sommarbröllop

Men faktum är att Måns och Ciara redan tycks ha varit på ett bröllop i sommar. Det var i början av juni som Måns postade den här bilden från Torekov.

Ciara Janson hämtar ut bröllopsklänningen i Sverige

Men nu tycks det snart äntligen vara dags för Måns och Ciara att byta ringar, och på sin Instagram story skriver nu Zelmerlöws blivande fru, enligt Hänt, att familjen nu har rest från Storbritannien där de bor till Sverige – för att fixa före bröllopet.

Hon skriver bland annat om den stora förväntan hon har inför att hämta ut sin brudklänning.

”En rutt till Stockholm för att hämta ut klänningen!!!”, skriver Ciara på sin Instagram story enligt Hänt.

Hon skriver också ärligt om klänningens passform:

”Men den passar inte”, utan att specificera det något mer än så.

Vi får hoppas att allting löser sig och flyter på bra för paret inför deras stora dag! Dela gärna inlägget vidare för att skicka lyckönskningar till dem båda.