Nya beskedet om Doug Seegers – efter långa tystnaden

.

Efter långa tystnaden.
Nu berättar Doug Seegers, 67, om nya livet.
– Det är ganska kul vet du, säger han i Nyhetsmorgon. 

Doug Seegers blev Doug med hela svenska folket efter sin medverkan i SVT-programmet ”Jills veranda”. Där upptäcktes gatumusikanten av programledaren Jill Johnson och resten är historia.

Countryartisten har fått en framgångsrik karriär i Sverige. Det var ett tag sedan man hörde något från Seegers. Men nu berättar han om sitt nya liv – i hus. Han är dessutom aktuell med flera spelningar i landet i sommar.

Posted by Doug Seegers on Friday, June 28, 2019

Han kommer bland annat tillbaka till TV4-programmet ”Sommarkrysset” kommande lördag.

Doug Seegers i Sommarkrysset för några år sen. Nu är han tillbaka i Sverige. Foto: Daniel Åhs Karlsson/Wikimedia commons

Nya beskedet: Doug om sitt nya liv i huset

Nu har han eget hus, och om det berättar han i Nyhetsmorgon. Han inser att han har sin publik att tacka för detta. Låten ”Going down to the river” har han tjänat bra på.

– Det är ganska kul vet du, för i de shower jag haft på sistone brukar jag ta upp ”Going down to the river” för folk. Jag tackar då fansen och publiken för det faktum att jag fått så mycket pengar för just den låten. Och då säger jag: ”På ett sätt, folk, så är det ni som har köpt mig det nya huset jag har nu. Tack så mycket för det!”. De börjar alltid skratta och klappa, säger Doug i Nyhetsmorgon och ler.

Foto: TV4

Om detta har han också skrivit en egen sång som han framförde i programmet. I TV4 passade också nära vännen Jill Johnson på att skicka en hälsning till Doug.

– Hej Doug! Hur är det med dig? Jag har inte träffat dig på väldigt länge. Jag ville bara hälsa så mycket till dig och berätta att det inte går en dag utan att människor kommer fram och frågar mig hur du mår och vill göra den fina berättelsen om vårt första möte, säger Jill Johnson i programmet och fortsätter:

– Jag är väldigt tacksam att vi träffades och jag hoppas att du har det roligt medan du nu fortsätter att turnera runt i vårt vackra land.

När Doug nu är aktuell med en sommarturné i Sverige passar Jill Johnson också på att önska honom lycka till.

– Jag hoppas att du känner kärleken från Sveriges musikälskare för vi älskar dig och jag hoppas att vi ses snart. Ta hand om dig!

Jills veranda en vändpunkt för Doug Seegers

Tv-programmet ”Jills veranda” blev verkligen en vändpunkt för Doug Seegers.

– Jag tror att det var meningen att vi skulle mötas. Om jag kan få bli lite religiös nu, jag hade varit ren från alkohol och droger i två, tre veckor innan jag träffade Jill Johnson. Så jag tror att det var Guds sätt att belöna mig för det, genom att skicka Jill. Och nu har jag chansen att leva mitt vittnesbörd, det är tack vare henne. Jag brukar kalla henne för min skyddsängel.

[arve url=”https://tv4play.se/iframe/video/12263063″ /]

Efter intervjun i Nyhetsmorgon framförde Doug sin nya låt om hemmet, ”Where That River Flows”.

[arve url=”https://tv4play.se/iframe/video/12263272″ /]

Dela gärna vidare om du också tycker det är roligt att se Doug tillbaka igen!