Nya uppgifterna om ”Maddie” McCann – nu träder nyckelpersonen fram och berättar

Madeleine McCanns försvinnande har gäckat polisen och hela världen i över 10.

Men nu, 11 år efter det mystiska försvinnande, träder privatdetektiven och polisen David Edgar fram. Han är av personerna som varit mest involverad i utredningen.

”Madeleine McCann kan leva i Portugal”, har han sagt till The Sun.

Madeleine McCann var 3 år gammal när hor mystiskt försvann på natten den 3 maj 2007 i Portugal. Flickan var där på semester med sina föräldrar och sina två syskon. ”Maddie” kom aldrig hem och man vet inte vad som hänt henne.

Nu kan ett oväntat uttalande från David Edgar, mannen som har varit mest involverad i letandet efter flickan, revolutionera fallet.

Facebook/ Find Madeleine Campaign

Enligt vad Edgar berättar för The Sun, tror han att flickan kidnappades och fortfarande befinner sig i Portugal – levande. Han tror inte att förövaren eller förövarna ska kunnat ha tagit ut henne från landet utan att ha blivit upptäckta.

Han tror att ”Maddie” kan bo med sin kidnappare nära den populära kuststaden Algarve. David Edgar säger till The Sun: ”Det finns all möjlighet att Madeleine fortfarande lever och kan var gömd någonstans utan att ha en aning om att hela världen letar efter henne”.

Edgar, som i dag är pensionerad, är övertygad om att att fallet kommer att lösas när nyckelvittnena träder fram och erkänner.

”Oavsett vem som är ansvarig kommer denne att berätta vad den gjorde för någon. Så är det nästan alltid, det är konstigt om det inte händer”, ha privatdetektiven sagt och tillagt att det ”säkert finns folk som vet vad som har hänt”.

Facebook/ Find Madeleine Campaign

Det största hoppet om genombrott, även efter så mycket tid, är att någons samvete bryts ner. Det kan hända att den som är skyldig till Madeleine kidnappning bekänner det på sin dödsbädd, eller att någon närstående till personen pratar när han eller hon dött. Det kan också vara att kidnapparen inte orkar mer och de andra som vet det, kontaktar polisen”, säger Edgar till The Sun.

Facebook/ Find Madeleine Campaign

David Edgar anlitades av Maddies föräldrar, Kate y Gerry, under 3 år och han är en av personerna som vet mest om fallet.

Låt oss hoppas att David Edgars nya uppgifter kan hjälpa till att lösa mysteriet med Madeleines försvinnande och ge familjen ro.