Pappan dör före vigseln och bruden är förkrossad. Då vänder sig brudgummen om och avslöjar detta på tröjan.

När Shannon träffade sin bliviande man Don föll hon genast för både honom och hans två söner. De bildade en familj tillsammans och Shannon började fantisera om deras framtida bröllop. En av de saker som hon såg fram emot mest var att hennes pappa skulle få leda henne till altaret och sedan dansa med henne under bröllopsfesten.

Don friade till henne och hon började planera sitt drömbröllop. Hon hade själv varit brudtärna många gånger, och nu såg hon fram emot att själv få gifta sig.

Det var då livet tog en fruktansvärd vändning.

Shannons pappa diagnostiserades med cancer och dog hastigt. Livet förvandlades till en mardröm för Shannon och hon sörjde sin pappa något oerhört. 

När det var dags för Shannon och Don att gifta sig saknades en av huvudpersonerna. Don visste hur viktigt det hade varit för Shannon att ha sin pappa där, så han bestämde sig för att ordna en överraskning till henne.

Mitt under parets bröllopsdans stängde han av musiken och bad sin brud att sätta sig ner framför honom. Sedan bjöd han och hans två söner henne på en dansuppvisning.

Efter dansen tog han på sig en vit tröja med texten ”Vill du dansa med mig?” på ryggen.

 

 

Men det är först när han vänder sig om som Shannon förstår vad han vill göra. Hennes reaktion är verkligen så fin!

Här nedan kan du se bröllopsdansen på film.

Jag blev så berörd av Dons överraskning till sin fru. Han visste verkligen hur viktigt det var för henne att ha sin pappa där på sin bröllopsdag. Jag hoppas att de får ett underbart äktenskap tillsammmans!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna