Par får märklig lapp från restaurangen – när de ser meddelandet på parkeringen rusar de tillbaka in

En orkan hade tagit parets hem och orsakat översvämning.

Paret hade ingenstans att ta vägen och hamnade på en restaurang.

Väl där träffade de en servitris som lämnade en lapp till dem. Vad som stod på lappen fick familjen att springa in igen, enligt Western Journal.

Orkanen ”Harvey” orsakade åtminstone 51 bekräftade dödsfall. En person dog i Guyana och de andra 50 i USA. Orkanen härjade i Atlanten och delar av USA och var otroligt kraftig – den blåste 200 kilometer i timmen. I staden Rockport förlorade bland annat Carlos Sepeda Jr och hans fru Tammy sitt hem som blev förstört och utsattes för översvämning.

Posted by Carlos Sepeda Jr on Friday, 24 August 2018

Deras hem förstördes

Att behöva lämna sitt hem är något hemskt som tar på krafterna. Alla saker och tillhörigheter var förstörda och bara minnen följde med Carlos och hans fru Tammy därifrån. Tillsammans med Tammys mamma samlade sig paret kraft för att kunna gå ut och äta på en restaurang i Fairfield, Texas. Väl på restaurangen träffade de en servitris vid namn Mary Gough.

Carlos och Tammy berättade för Mary om vad som hade hänt och hon svarade tillbaka att hon hade sett en hel del om händelsen på nyheterna. Mary fortsatte ställa massa frågor och kom väl överens med paret. Hon kände med dem.

Hennes service och snällhet östes över på Carlos och Tammy som belåtet skulle lämna restaurangen efter ett bra besök, trots omständigheterna.

Posted by Tammy Sepeda on Friday, 1 September 2017

Hon gav paret en lapp

Men när de skulle tacka och gå, gav Mary en hopvikt lapp till paret. Carlos och Tammy bestämde sig för att öppna lappen när de kom ut på parkeringen.

Men vad som stod på lappen fick de att rusa tillbaka in till restaurangen.

På lappen hade Mary skrivit:

”Detta är inte mycket jämfört med er förlust. Köp och unna er något ni tycker är speciellt. Gud välsigne er, mina tankar finns hos er.”

I lappen låg även en 100-dollarssedel – omkring 1000 svenska kronor.

Carlos delade den fina gesten på sociala medier

Carlos och Tammy gick in och sa att det var alldeles för mycket och att hon inte skulle lägga sina pengar på dem. Men Mary insisterade att de skulle ta pengarna och vägrade att ta emot dem tillbaka. Hon ville att detta fantastiska par skulle unna sig något, i dessa tråkiga omständigheter.

Carlos bestämde sig för att skriva ett långt inlägg på Facebook där han tipsade alla om att besöka den här restaurangen och ge extra dricks åt Mary. Och inlägget har delats närmare 30 000 gånger.

This is how I know Texas is great! My mother in law took my wife and I to Sam's restaurant in Fairfield, Tx after we…

Posted by Carlos Sepeda Jr on Monday, 28 August 2017

Vilken otroligt fin gest av Mary som ville hjälpa paret på något sätt efter att de hade utsatts av naturkatastrofen. Pengar kanske inte kan lösa något för paret, men omtanken från Mary var kanske just vad paret behövde.

Sprid gärna detta vidare för att hylla godhjärtade människor som Mary.