Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Paret adopterar två embryon, då avslöjar läkarna en chockerande nyhet.

2013 var makarna Joni och Luke Timm väldigt förväntansfulla. De väntade nämligen ett väldigt speciellt paket från budfirman. Men det här var ingen vanlig leverans… För i lådan låg nämligen frysta embryon. Det hela började när Luke, som arbetar som pastor, kommit i kontakt med ett par som adopterat ett embryo. Nyfiken på vad detta innebar började Luke läsa på mer om embryoadoption. Embryoadoption innebär att par som har gjort en IVF-behandling och fått embryon över i frysen kan donera sina överblivna embryon om de inte vill ha fler barn. 

Det är inte tillåtet i alla länder, men man kan göra det i USA, bland annat. Joni och Luke adopterade två embryon från ett par i Alaska och efter en del pappersarbete väntade paret på att deras framtida barn skulle komma. Eftersom bara en bråkdel av dessa embryon brukar överleva, implanterade Joni två embryon. Under hennes första ultraljud hördes ett hjärtslag, sedan två. Men det var inte allt…  

Allt började när Luke kom i kontakt med ett par som adopterat embryon via jobbet som pastor. Han blev nyfiken om vad embryoadoption var för något och började läsa på.

Youtube
Youtube

Efter mycket läsning via nätet och möten med läkaren bestämde sig Joni och Luke att satsa på embryoadoption och hittade ett par i Alaska, skrev på papper och väntade på att paketet med embryos skulle komma.

– Jag följde deras resa genom FedEx, det kan jag garantera! Jag såg att de tillbringade en natt i Tennesse på vägen hit, säger Luke i en intervju.

Då bara en liten del av embryos överlever, bestämde sig Joni för att inplantera två stycken embryos för att chansen att något av embryona skulle fastna.

Youtube
Youtube

När Joni och Luke gjorde ultraljud kom den chockerande nyheten. På ultraljudet hördes inte bara ett hjärtslag. Det hördes tre!

Ett av embryona fastnade och det andra delades. Paret väntade nu två pojkar och en flicka!

Youtube
Youtube

Luke och Joni är överlyckliga över att deras familj dubblas.

– Vi måste nog kolla på att skaffa en buss, säger Luke i en intervju.

Gilla gärna om du vill önska denna fina familj all lycka till i framtiden!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna