Per Gessle och familjens vädjan till folket – efter Marie Fredrikssons död: ”Istället för blommor…”

Studion intill Globen, som en gång var ett tillhåll för popgruppen Roxette, har blivit en minnesplats dit fans och vänner kommer för att lägga blommor och gåvor för att hedra Marie Fredriksson. Men den stora mängden saker som trillar in har fått Per Gessle och Maries familj att gå ut med en uppmaning till folket, något som Aftonbladet rapporterat om.

Foto: SVT, Youtube/TT/Facebook

Det var i tisdags som Marie Fredrikssons management meddelade att den internationella stjärnan avlidit, 61 år gammal.

Beskedet kom som en chock och följde av en stor sorg bland fans över hela världen, som nu tagit sig till inspelningsstudion vid Globen där man upprättat en minnesplats.

Det var på Facebook som Per Gessle gick ut med information till alla fans, efter att de kontaktat honom och frågat var de kunde hedra Marie.

Per Gessles vädjan till fansen

Platsen blev vid bandets gamla studio vid Globen, där man kunde vända sig med kondoleanser. Men efter att platsen nästan svämmat över av blommor och gåvor har Per Gessle gått ut med en ny hälsning, efter familjens vädjan.

”I stället för blommor ber familjen att tänka på Cancerfonden”, skriver Marie Fredrikssons management på Roxettes Facebooksida.

Till internationella fans vädjar såväl familjen som Gessle:

”Maries familj ber vänligt om att tänka på välgörenhetsorganisationer för cancer.”

Dela gärna om du vill vara med och sprida familjen och Per Gessles vädjan, för en god sak.