Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Personalens klockrena hälsning till paret som hade sex på flyget fick alla att jubla.

Personerna ombord på ett flyg mellan Paris och Stockholm i måndagskväll fick plötsligt en rejäl överraskning när en person ur kabinpersonalen ombord kom med ett något oväntat utrop i högtalarsystemet.

Händelsen utspelade sig på en av Norwegians kvällsflighter mellan Paris och Arlanda i måndags kväll, skriver The Local. Plötsligt ropade någon ur kabinpersonalen ut en hälsning i högtalarsystemet till två passagerare ombord. Enligt en annan passagerare löd meddelandet något i stil med:

”Vi skulle vilja skicka våra varmaste lyckönskningar om en lyckad fortplantning till paret som vågade sig in på toaletten tidigare.”

Tydligen hade alltså två passagerare ombord bestämt sig för att det var läge för att gå med i den välkända ”10 000-metersklubben” på en av flygplanets toaletter och blivit påkomna av personalen. Vad som hände sedan framgår inte av historien, men det blev gissningsvis en ganska pinsam situation för det kärlekskranka paret.

Personalens fyndiga meddelande tycks ha gått hem hos de övriga passagerarna som uppges ha börjat jubla och skratta samt försökt lista ut vilka de våghalsiga personerna var.

Och jag måste erkänna att även jag drog rejält på smilbanden när jag läste det här! 🙂

Publicerad av Newsner, gilla gärna