Petter Stordalen avslöjar hemligheten – efter uppbrottet från Gunhild: ”Det är få som vet…”

När det nyligen offentliggjordes att Petter och Gunhild Stordalen skulle gå skilda vägar var många människor chockade. Efter att de tillsammans hade tagit sig igenom en mycket tuff sjukdomsperiod – och efter alla kärleksfulla uppdateringar på sociala medier – var det inte många som hade väntat sig att kärleken mellan de två skulle ta slut.

Petter och Gunhild har också samarbetat i jobbet och har stöttat varandra genom flera projekt. Efter att de gick ut och berättade om separationen började många fråga sig hur de skulle göra med alla sina gemensamma projekt och samarbeten.

Nu berättar de

På onsdagen dök en ny video av paret upp på sociala medier, och i klippet avslöjar Petter Stordalen något som få har känt till.

Både Gunhild och Petter har lagt ut videoklippet på sin respektive Instagram på onsdagkvällen.

– Det som få vet är …

– Det som få vet är att när vi hade vårt sista samtal var det en sak som vi enades om. Det är att jag fortfarande borde få lov att vara din rådgivare, din affärspartner och en mycket stolt sponsor, är något av vad Petter Stordalen uttalar i filmklippet.

Men en förändring blir det:

– Det enda som förändras är att jag inte längre bär din väska, säger Petter Stordalen.

Gunhild, å sin sida, säger att de 14 åren paret har haft tillsammans har varit de bästa, och samtidigt vet de att den kommande tiden kommer att vara den bästa.

Oslo 20130115. Petter Stordalen och Gunhild Stordalen vid öppningen av ett hotell i Oslo 2013. Foto: Berit Roald / NTB scanpix / TT

Får många kommentarer

Videoklippet får inte oväntat många kommentarer, och många uppskattar att paret visar att de lyckas vara vänner efter uppbrottet.

”Fantastiskt sammanfattat av två fantastiska människor som till och med lyckas vara vänner och respektera varandra trots att livet mellan er två tar en annan väg för er båda. Ni båda = inspiration😃👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻”, skriver en person i kommentarerna.

”Kärlek har många ansikten. ❤ Det är fantastiskt att se vuxna som tar ansvar, visar respekt och stöder varandra vidare i livet. Hade alla skilt sig på detta sätt skulle världen ha varit lite bättre och många barn hade sluppit att lida. Jag diggar! ❤ », skriver en annan.

Många kommenterar också att de är inspirerade.

Här kan du se Petter Stordalens video:

Fantastiskt att ni lyckas vara vänner och att ni fortsätter att arbeta tillsammans om dessa viktiga saker.

Nu ger vi Petter och Gunhild ett hjärta i kommentarerna för att de visar sig själva som goda förebilder för andra och för att ge dem vårt stöd!

Dela gärna artikeln också, det finns förmodligen många av dina vänner som uppskattar att läsa detta.

TV: Allt om Vår tid är nu