Polisen efterlyser: Här är mannen som misstänks för knuffen på T-centralen.

I går kväll blev en man i 25-årsåldern påkörd av ett tunnelbanetåg på T-centralen i Stockholm. Mannen är allvarligt skadad och vårdas på sjukhus. Efter att polisen pratat med flera personer som blivit vittnen till händelsen inleddes en förundersökning om mordförsök. Och nu går man ut med bild på den misstänkte mannen för att hitta honom.

Det var strax efter klockan 22 på tisdagskvällen som mannen i 25-årsåldern blev påkörd av ett tåg och skadades allvarligt. Flera personer blev vittnen till händelsen, bland annat mannens flickvän. Polisen inledde därför en förundersökning om mordförsök då man misstänker att han blivit knuffad framför tåget. Ingen har ännu gripits, men polisen tror nu att man kan ha hittat den misstänkte mannen på övervakningsfilmen från platsen. Det skriver Aftonbladet.

Nu vill polisen med en bild på den misstänkte mannen ha hjälp av allmänheten för att kunna identifiera mannen.

Enligt Aftonbladet skriver polisen följande i sin efterlysning: ”I den pågående utredningen angående mordförsök T-centralen den 31 maj 2016 vid 22:09 söker polisen söker identitet på mannen. Mannen kan misstänkas för brottet. Brottsoffret vårdas på sjukhuset för sina skador.”

Om ni vet någonting om mannen på bilden nedanför vill polisen att ni kontaktar dem på telefonnummer 114 14 eller på mejlen [email protected]

Han kan misstänkas för knuffen på centralstationen. Vet du vem mannen är? Kontakta polisen på 114 14.

Publicerat av Aftonbladet den 1 juni 2016

Dela gärna så att vi kan hjälpa polisen att få fast den misstänkte mannen.