Polisen vädjar om hjälp: Har någon sett försvunna Lisa, 17 år?

Vid 18.23 på söndagskvällen sms:ade Lisa Holm, 17, att hon var på väg hem från kaféet i Kinnekulle där hon jobbade. Men sedan dess är flickan försvunnen. Nu går polisen ut med namn och bild för att försöka hitta 17-åringen.

Enligt polisen tyder allt på att 17-åriga Lisa Holm har blivit bortförd mot sin vilja. I nuläget har man dock ingen misstänkt, men polisen är tacksamma för alla tips och upplysningar de kan få. De vill komma i kontakt med dem som besökt kaféet i Kinnekulle dagen då flickan försvann.

– Vi är intresserade av iakttagelser som har gjorts av dem som har rört sig i området kring det här kaféet kring 18 till 20-tiden på söndagskvällen, säger Lars Johansson till Aftonbladet.

Den som har tips eller har besökt kaféet uppmanas att kontakta polisen på 114 14.

Källa

Under tisdagen stoppade polisen bilar i området kring kaféet och visar bilder på flickan i hopp om att någon ska ha sett något.
– Vi stoppar bilar och visar flickans bild, inte bara för att höra om de sett något utan för att bredda det. Att de pratar med andra och att folk hör av sig om de sett något, säger polisens platschef Per Wikström till Aftonbladet.

Sökandet efter den försvunna 17-åringen är nu inne på tredje dagen. Hon försvann i söndags och var då klädd i en rosavit Henry Loyd-jacka, svarta Adidasbyxor eller jeans. Lisa Holm är 165 centimeter lång, har långt blont hår och smal kroppsbyggnad.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.