Polisens klockrena nyårsmeny får nu tusentals svenskar att trycka “gilla”.

2015 känns verkligen som året då polisen på allvar började hitta rätt i sociala medier. Vissa gånger har det varit för att varna allmänheten för bedragare, bluffmakare och tjuvar. Andra tillfällen har det varit mer humoristiska inlägg, dock ofta för att belysa en allvarligare fråga. Det här inlägget från Polisen i nordvästra skåne tillhör helt klart den andra kategorin. På ett fyndigt sätt lyckas man belysa vad som händer om man inte tar det försiktigt med alkoholen under nyårsfirande. Jag förstår verkligen varför inlägget snabbt stack iväg som en raket i sociala medier. Ta det nu lugnt i kväll, så slipper du nyårssupé hos polisen!

”NYÅRSSUPÉ HOS OSS?
Om några timmar är det 2016 och för många av oss innebär det ett festligt firande tillsammans med nära och kära. Även arresten i polishuset på Berga kan erbjuda en nyårssupé, låt vara inte av det mer lyxiga och festliga slaget.
Vi hoppas givetvis att du väljer andra alternativ och att alla får en bättre början på det nya året genom att göra mer kloka val i livet.
Gott Nytt År! önskar Polisen nordvästra Skåne.”

NYÅRSSUPÉ HOS OSS? Om några timmar är det 2016 och för många av oss innebär det ett festligt firande tillsammans med n…

Posted by Polisen nordvästra Skåne on Thursday, December 31, 2015

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.