Rattfyllot skrattar i rätten efter att ha dödat en man – titta nu på domarens klockrena kontring

Människor har olika sätt att hantera krissituationer. När något hemskt har hänt kan vissa reagera med tårar, visa med panik, och andra blir så chockade att de reagerar helt oväntat. Att skratta var dock inte en reaktion som gick hem hos domaren Qiana Lillard. 

När en kvinna och hennes anhöriga inte förstod allvaret i att stå inför rätta lät domaren dem veta vad som är roligt och inte. Hennes kontring hyllas nu av tusentals då klippet sprids på nätet. 

I juni 2016 satte sig Amanda Kosal bakom ratten efter att ha druckit alkohol. Hennes bristande bilkörning ledde till att en 31-årig man vid namn Jerome Zirker miste sitt liv, och Amanda ställdes inför rätta. 

Under rättegången verkade det som att Amanda inte förstod allvaret i situationen, och det gjorde inte heller hennes anhöriga som satt och flinade. Detta störde sig domaren på, och frågade vad det var som var roligt. 

”Hur kan ni sitta här och skratta när det finns anhöriga som har förlorat någon de älskar?”

De anhöriga fortsätter att hånflina, antingen för att det inte förstår situationen eller för att de tror att de ska komma lindrigt undan, men de kom snart att få sina flin borttvättade. 

”Jag förstår att det är en konstig situation eftersom att er anhörig ska in i fängelse, men gissa vad? hon åker in i fängelse för de val hon gjort”, sa domaren innan hon bestämde sig för att skicka Amanda Kosal till fängelse i 93 dagar. 

”Ditt störda och respektlösa beteende förstörde dagens agenda och därför ska du skickas till Wayne County Jail i 93 dagar”, sa domaren som en iskallt kontring, och situationen slutade genast vara lustig. 

Den här domaren blev provocerad av att de anhöriga och kvinnan inte tog situationen på allvar. Hon kände stor empati för offrets anhöriga och visade att rättvisan skulle segra. Dela gärna om du tycker att domaren gjorde rätt.