Relationsexperten: Därför hotar Ikea ditt förhållande.

Brukar du ofta åka till Ikea med din partner och börja bråka?
Då är du nog inte ensam. För nu är det faktiskt bevisat: Ikea får par att börja bråka, skriver Expressen.
Relationsexperten och psykologen Ramani Durvasula från Kalifornien förklara varför Ikea kan vara farligt för ditt förhållande.
– Paren kommer lyckliga till Ikea men åker ofta därifrån i stora gräl, säger Durvasula till den amerikanska tidningen The Wall Street Journal.

Ramani Durvasula fortsätter att berätta att att han har träffat många par som sökt hjälp hos honom som berättat att de börjat bråka på Ikea. Många åker till det svenska varuhuset med sin partner för att starta ett liv tillsammans. Det är många stora beslut som ska tas och det är lätt att man kommer in på känsliga diskussioner som vem som diskar oftast eller vad man vill ha för typ av stil på inredningen.
– Butiken är bokstavligen som en karta över relationens mardröm, säger Ramani Durvasula.

När man väl har bestämt sig för vad man ska köpa gäller det att betala för allt och transportera det hem. Allt detta är tillräckligt mycket för att kunna orsaka bråk. Och det fortsätter även när man kommer hem. För då är det dags för monteringen av möblerna, och där kan nog de flesta vara överens om att det kan ge upphov till ännu mer bråk.

Så om du vill testa om du och din partner är rätt för varandra kan ni prova att åka till Ikea och sedan montera allt ni köpt. Klarar ni det ligger ni nog rätt bra till!
Publicerad av Newsner familj, gilla gärna