Robert Wells familjesorg – Robert Wells svåra familjesorg – öppnar nu upp om tuffa tiden: ”Det var ett riktigt trauma”

Robert Wells är vår mest kända pianist och har röjt stora framgångar med ”Rhapsody in rock”.

Men bakom framgången har det också inneburit en stor familjesorg.

– Det var ett riktigt trauma, säger han i en intervju med HN, enligt GT.

Robert Wells var en självklarhet i tv-rutan under många år i underhållningsprogrammet ”Så ska det låta” tillsammans med Anders Berglund.

Men det är många år sedan dess och Robert har istället röjt stora framgångar med sin ”Rhapsody in rock”.

Nyligen släppte pianisten sin självbiografi ”Blod, svett och toner” där han öppnar upp om succérna likaså de tuffa perioderna.

För över tio år sedan, närmare bestämt 2007 förlorade Robert Wells någon mycket nära – sin mamma. Något som han nu öppnar upp om.

Hon dog efter att ha sett sin talangfulla son uppträda på Cirkus i Stockholm.

– Det var ett riktigt trauma. Men jag kunde inte ställa in showerna. Efter helgen kom det ikapp och då fick jag stänga av och vila. Mamma hade precis köpt en lägenhet i höghusen bakom Ica Skrea och bara bott där i tre dagar. Hon älskade också Falkenberg, säger Robert Wells i en intervju med HN.

I boken skriver han bland annat om sin sommarstad Falkenberg, men också om sin uppväxt samt arbetet bakom den långa och framgångsrika musikkarriären.

Robert Wells öppnar upp om familjesorgen. Foto: Fredrik Sandberg / TT

30-års jubileum med ”Rhapsody in rock” – redan storsuccé

Till HN beskriver han boken ”som en coachning för en ny generation musiker”.

Snart drar också 30-årsjubileet igång med ”Rhapsody in rock”, något som visat sig vara oerhört populärt. Biljetterna är redan slutsålda.

– Det blir precis som jag vill ha det, men fullstor symfoniorkester och ett avspänt möte med publiken, utan tv-skärmar, säger Robert Wells till Hallands Nyheter.

Så hemskt Robert, många kan säkert känna igen sig i den smärtan du känner! Hon är med dig i alla lägen och är säkert stolt över dig! Alla styrkekramar till Robert Wells!