Så ändras ‘På spåret’ inför nya säsongen

I vinter är ett av svenskarnas mest älskade program genom tiderna tillbaka – På Spåret.

Sedan 2009 har det folkkära programmet gått under ledning av Kristian Luuk, som assisterats av Fredrik Lindström. En duo som underhållit besökarna och de tusentals tv-tittarna varje fredag.

I december är det dags för en ny säsong, men allt kommer inte att vara sig likt.

Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

På Spåret är ett underhållande frågesportsprogram där gästerna, i form av kända personer, orienteras via frågor om platser i världen, för att lista ut var de är påväg.

De senaste åren har På Spåret, under ledning av Kristian Luuk, haft samma upplägg. Programsäsongen har börjat med gruppspel, som lett till kvartsfinal, två semifinaler och slutligen en final.

Vid Kristian Luuks sida har han haft programledaren och komikern Fredrik Lindström, samt det omtyckta husbandet Augustifamiljen.

Så ändras ‘På Spåret’ inför nya säsongen

Den 6e december är det säsongsstart igen, och då med några nyheter.

– Jag kan säga såhär, av de som kommer att vara med och tävla i årets ‘På Spåret’, så är det flera som kommer att bli nya publikfavoriter, det är jag säker på. Jag fpr dock inte avslöja vilka de är än, säger Kristian Luuk till Newsner, sm tror att det kommer att bli en extra bra säsong.

Men nya tävlande är en förändring som sker varje år. Vad som däremot är nytt är husbandet, då den tidigare ensemblem ”Augustifamiljen” tackar för sig efter tio år.

– Vårt husband har varit med oss i tio år, så det är såklart tråkigt att säga hejdå till dem, då de går vidare. Men vi har ett nytt som vi ser väldigt mycket fram emot att ha där, berättar Kristian Luuk för Newsner.

 

Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

På Spåret sänds den 6e december i SVT och på SVT Play.

Dela gärna med andra ‘På Spåret’-älskare.