Kvinnan skröt på Facebook när hon slapp betala sängen. Men svaret hon får har fått tusentals att skratta högt.

Sociala medier och Facebook kan vara bra till mycket, men ibland är det nog bra att tänka en gång extra innan man postar ett inlägg. Speciellt om du tror att du har lurat ett företag på pengar, då är det ingen bra idé att skryta om det på Facebook… Den här danska kvinnan fick bittert äta upp sitt skryt när möbelbutiken avslöjade henne via nätet och danska BT som plockade upp historien har fått över 7 000 gillamarkeringar på sitt inlägg. Hur var det nu man säger; ”Som man bäddar får man ligga”.

Här är danska kvinnans Facebook-inlägg som fått tusentals att vika sig av skratt:

Ingenting er gratis – heller ikke hos IDEmøbler. Pas på, hvad du deler på de sociale medier

Posted by BT on den 1 oktober 2015

Fritt översatt:
Det här är diskussionen i sammanfattning:
Kvinnan:
”Jag köpte en svindyr säng som inte fanns på lager, så den skulle levereras när den kom och så skulle jag betala mannen som körde hem den till mig. Den kom som avtalat, han glömde bara att ta betalt innan han åkte iväg. Jag hörde inget mer av honom, så jag kan inte klaga på IdéMöbler.”

Vänner kommenterar:
”Hoppas bara inte IdéMöbler upptäcker felet.”
”Ibland är det bäst att hålla sin mun stängd.”

Kvinnan:
”Ja men det känner jag inte för här. De är upp till dom att hämta deras pengar under många många månader, men eftersom jag inte hört något vill jag tro att det inte var så viktigt för dem, underligt nog.”

Vän:
”Rent tekniskt är det inte stöld.”

Kvinnan:
”Nej, och jag har inte dåligt samvete. Pengarna la jag på en semester till Bornholm med min pojkvän året efter. Härlig semester! Så jag är väldigt tacksam.”

IdéMöbler:
”Hej! Jag hoppas att du är njuter av din säng, som vi glömde att ta betalt för. Härligt att du hade en fin semester på Bornholm. Jag hittade ditt namn, din adress och din e-post nu på din Facebook profil. Vi skickar ett mejl. Mvh Sarah/IdéMöbler.”

Vän:
”Hahahaaa, karma strikes again”.

Dela gärna vidare om du skrattade lika gott åt detta som jag gjorde!