SD blir ännu radikalare: Med bröst och naken överkropp attackerar de Fi och ”andra extrema”.

Efter kritiken mot SD:s reklam i tunnelbanan mot tiggeriet kommer nästa chock.
En ny bikinifilm med naken överkropp.
Men filmen kritiseras som plagiat.

Här kommer ny bensin till brasan.
Trots massiv kritik mot den senaste reklamen mot tiggare – kommer en som vi nog aldrig trodde vi skulle se i ett svenskt val.
Den nya reklamfilmen visar två lättklädda kvinnor som spanar in en man som klär av sig till bar överkropp. Men när han tar fram sin handduk – med ett EU-märke på – visar de honom ryggen.

Enligt SD-kvinnorna visar det att: ”vi kvinnor faktiskt kan vara starka och självständiga även utan att anpassa oss till den mall som Fi och andra extrema feministorganisationer vill tvinga in oss i.”
Det här skriver SD-kvinnor i en debattartikel på Nyheter24.
Kritik mot att den är sexistisk viftar de bort. Att kvinnor på stranden kan säga nej till en bar överkropp ”leker snarare med idéer om objektifiering och visar självständiga unga kvinnor som vet vad de vill ha – och vad de vill välja bort.”.

Filmen ska förutom sin EU-kritik också rikta sig mot Fi och övriga extrema feministorganisationer.
”Med glimten i ögat och på ett lättsamt sätt vill vi förmedla det allvarliga budskapet att det är dags att säga ifrån mot de krafter som vill beröva oss vårt självbestämmande och demokratiska inflytande liksom om att vi kvinnor faktiskt kan vara starka och självständiga även utan att anpassa oss till den mall som Fi och andra extrema feministorganisationer vill tvinga in oss i.”

I sociala medier försvaras filmen av många som tycker att den visar på humor. Medan många andra rasar förstås också mot den minst sagt kontroversiella filmen. Men filmen får dessutom kritik eftersom konceptet är en rak kopia på filmen nedan som användes i en kampanj mot EU under 2011.

Dela den här artikeln om du tycker det här här viktigt.