Småbarnsmamma hittad död i resväska – hennes sista ord i livet till sin vän krossar mitt hjärta

Som mamma finns det ingenting du inte gör för att skydda dina barn. Men att skydda sig själv är inte lätt – när man lever med djävulen.

Småbarnsmamman Elana Fric-Shamji från Toronto hittades död förra året i en resväska, men det är först nu hennes hemlighet avslöjas.

Hennes sista ord innan hennes död till sin vän krossar mitt hjärta.

Det var som i en saga. Elana hade träffat sin livs kärlek på Universitetet där de båda studerade medicin.

De gifte sig så småningom och fick tre barn tillsammans.

Men den perfekta fasaden var allt annat än perfekt. Under ytan dolde sig ett rent helvete för Elana.

I sociala medier porträtterades familjen som den ultimata kärnfamiljen, men Elanas konton styrdes med järnhand av hennes make.

För maken var det viktigt att visa upp en bild av ett stabilt hem, där ingenting dåligt någonsin kunde komma in, skriver The Sun.

Elana levde under skräck för sin make under flera år. Till slut vågade hon berätta hemligheten för sin vän. Foto: Shutterstock

Elanas ord till vännen – avslöjade hemligheten

Bakom perfekta bilder misshandlades Elana flera gånger av sin make. Vid ett tillfälle ska han ha strypt henne så hårt att hon svimmat, skriver sajten.

Men någon polisanmälning gjordes aldrig då Elana var rädd för sin egen skull men för barnen för vad som skulle kunna ske. I stället fick hon veta att maken varit otrogen mot henne.

Men trots det enorma mörkret, fanns det en person som Elana kunde anförtro sig åt – en nära vän som hon skulle avslöja hemligheten för.

– Om jag någonsin försvinner, eller om något händer mig, så vet du vem som är skyldig, ska Elana ha sagt till vännen.

Till slut samlade hon modet till sig och ansökte om skilsmässa. Familj och vänner beskriver hur hon nu såg fram emot ett nytt liv och en ny start tillsammans med barnen.

Till slut erkände maken att han mördat Elana. Foto: Shutterstock

Meddelandet till Elana – efter mordet

Två dagar senare försvann hon och maken skickade ett sms till hennes telefon.

”God morgon. Jag har ingen aning om var du är. Men jag antar att jag gör barnen klara och tar dem till skolan. Snälla ring”.

Elana var då redan död.

Senare hittade polisen hennes döda kropp i en resväska. Den rättsmedicinska undersökningen visade att hon strypts och dött till följd av trubbigt våld.

Under rättegången framkom det att maken dödat Elana i garaget. Han hade brutit hustruns revben och nacke och strypt henne till döds medan barnen låg och sov i huset.

Enligt The Sun hade Elana blivit slagen så pass mycket att familjen knappt kände igen henne under identifieringen.