Sonen sålde saft i 2 år för att kunna köpa en häst, titta nu när han ser vem som står i stallet

Som barn brukade man vilja ha allt i hela världen: leksaker, godis, husdjur och mycket mer. 

På något sätt trodde man att föräldrarna hade hur mycket pengar som helst, vi funderade inte så mycket på vad saker och ting faktiskt kostade. 

Och blev man nekad en leksak blev man upprörd och började kanske gråta. 

När föräldrarna sa att måste lägga ned tid och jobb för att få det man vill ha, tröttnade man snabbt. 

Det här har säkert också blivit värre i takt med curlinggenerationen, men det finns faktiskt ungar som i tidig ålder fattat vad det handlar om: Vill du ha någonting – arbeta för det! 

Kolla bara på denna lilla pojke, Sabastian Lucas, från Queensland i Australien. Han sade tidigt till sina föräldrar att han ville ha en egen häst och han menade allvar. 

Därför lanserade han sin egen saft, för att sälja och tjäna in pengar. Som ni säkert vet är det ganska dyrt att äga en häst, så Sabastian hade en lång väg att gå.

Under två år sålde han saft och iste till vänner och familj. Han sparade ihop så mycket pengar han kunde, bland annat alla sedlar och mynt han fick på julafton och när han fyllde år.

Till slut hade han fått ihop cirka 25 000 kronor. Och precis som hans föräldrar lovat honom, hjälpte de till att köpa de en vit Welsh mountain, som är en inhemsk brittisk hästras av ponnystorlek.

Ponnyn fick namnet ”Tom Boy” och transporterades i hemlighet till ett stall, utan att Sabastian visste exakt vad hans föräldrar hade på gång. 

Men när han äntligen får se sin häst som han kämpat så hårt för? Jag förstår att han börjar gråta…

Dela gärna vidare denna hjärtvärmande historia om du är lika säker som jag på att Sabastian kommer ge ”Tom Boy” alla kärlek som en häst förtjänar.