Fotbollskilarna räddade bebis som satt inlåst i överhettad bil.

 

Alla som är föräldrar vet att olyckor inträffar. Det finns inget sådant som en perfekt mamma eller den perfekta pappan, allt är en inlärningsprocess.

Oavsett hur många barn du uppfostrar, så finns det allting något att nytt att lära sig, eftersom varje person är unik.

Men vissa misstag är svårare att glömma och jag är säker på att den här mormorn aldrig kommer förlåta sig själv. Teresa Gall, som mormorn heter, låste av misstag in sitt 17-månader gamla barnbarn Liam i bilen.

Hon höll på att packa ur varor i bilen, men av misstag så slängde hon in nycklar i framsätet och stängde dörren, trots att hon redan låst.

Liam satt kvar i bilen, fastspänd i sin bilbarnstol och ute var det väldigt varmt. 

Pojken blev snart väldigt varm och började kräkas, eftersom bilen på några minuter förvandlades till en bastu. Teresa upptäckte lyckligtvis sitt misstag relativt snabbt och försökte använda en hammare för att krossa rutan, men hon var inte tillräckligt stark för att kunna knäcka glaset.

Hon fick panik och vad högre makter om hjälp…

 

Det var då Jack Long och Shane Simpson ingrep. Killarna är amerikanska fotbollspelare på skolan i närheten och hörde mormorns desperata kamp för att rädda sitt barnbarn.

De två kom tid i sista minuten och lyckades krossa fönstret, så de kunde få ut Liam ur bilen. 

Tack och lov de bara råkade de vara på plats i rätt ögonblick!

 

Så skönt att se att detta gick bra! Och det är en viktig påminnelse om att tänka på var man lägger sina bilnycklar. Dela gärna vidare denna historia, så att ingen av misstag råkar ut för detta igen!