Svenska barnfamiljer åker hit varje dag. Men när du ser vad de gör med husdjuren kommer du förstå varför Ricky är förstörd.

Hundarna plockas upp från gatorna, inte helt sällan handlar det om någons husdjur.
De sätts i burar som är så små att hundarnas ben bryts.
Många av hundarna dör när de transporteras på stora lastbilar.

.ad-container-normal {display: none;} .ad-container-narrow {display: block;} @media all and (min-width:800px) { .ad-container-normal {display: block;} .ad-container-narrow {display: none;} }

Gilla gärna Newsner för fler sådana här artiklar.

Det här är i Thailand. Orsaken till den grymma behandlingen är man vill åt deras kött. Miljontals hundar har förlorat livet på det här viset.

I klippet berättar Ricky Gervais tillsammans med andra kända människor om hur hemskt de tycker att det här är. Jag tror att det är omöjligt att höra deras ord utan att hålla med dem. Det här är fruktansvärt.

Vi vill än en gång varna känsliga tittare. Detta är hemskt och bilderna är väldigt starka. Om du vet att du är känslig, se inte det här klippet.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; height: auto; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Bildkälla: Los Viejas Del Cangrejo på Flickr

Vi måste verkligen sätta stopp för det här! Vill du hjälpa till att förändra kan du sprida detta samt gå in på den här sajten för att skriva på namninsamlingen.