Svenska folket har fått nog av Postnord: ”Tog 26 dagar för att åka 4 mil”

Svenska folkets raseri mot Postnord fortsätter. Under onsdagen publicerade Aftonbladet en undersökning som visar att varannan svensk inte har förtroende för Postnord. Fyra av tio uppger också att de haft problem med paket och post.

Nu har svenska folkets egna bilder, inskickade till Aftonbladet, fått hela nätet att koka.

Det har tidigare framkommit flera fall där personer vittnat om Postnords usla hantering av paket och post. Filmen på chauffören som slänger ömtåliga paket rakt in i postbilen är ett av dessa. Men exemplen tycks aldrig vilja ta slut.

Aftonbladet har pratat med flera personer som är fullständigt rasande på Postnord. 41-åriga Björn Andersson från Stockholm är en av dem.

– Jag beställde en cykel från England för 20 000 kronor. Jag ringde Postnord i Malmö flera gånger, de sa att de inte hittade den. I åtta dagar var cykeln borta, Postnord skyllde på tullen. När Postnord sen körde ut ­cykeln såg den ut som om ­den blivit överkörd av en truck. Framgaffeln var av kolfiber och ska ju hålla för hård belastning, den var helt av. Och ramen var sned så att det inte gick att sätta på bakhjulet. Cykeln var helt förstörd, säger han till Aftonbladet.

60-åriga Conny Persson är en annan. För honom tog det 26 dagar att få ett gratulationskort – som skulle köras 4 mil.

– Jag fyllde 60 år den 4 september. Den 27:e fick jag ett gratulationskort som var stämplat i Klippan den 1/9, alltså i god tid före min födelsedag. Det tog alltså 26 dagar att leverera det till mig, trots att avståndet mellan Klippan och Helsingborg bara är fyra mil. Värre var ett brev från Arbetsförmedlingen, som också tog sin lilla tid på sig att komma fram. Jag är arbetslös och fick en kallelse till ett jobbsökarmöte där det var ett företag som sökte folk – men en vecka efter att mötet varit. SKANDAL, är vad det är, säger Conny till Aftonbladet.

Har du råkat ut för något liknande? Skriv gärna i kommentarerna!

Publicerad av Newsner. Gilla gärna!