Svenskt pensionärspar kammade hem historiska vinsten på jackpot – blev halv miljard rikare

I helgen skedde vd som betraktas som en historisk vinst på Svenska spel. Någon kammade hem hela vinsten på 561 942 260 kronor i Eurojackpot, den största summan någonsin.

När Svenska spel febrilt sökte vinnaren för att gratulera till vinsten kunde de inte få tag i honom, men nu är han hittad. Vinnarna visade sig vara ett par i 65-årsåldern, hemmahörande i Närke.

– Mannen sade ”jag står upp nu, men det kanske är läge att sätta sig ner”, berättar Magnus Fridell på Svenska spel för Aftonbladet.

En svensk man i 65-årsåldern blev i helgen en halv miljard rikare när han kammade hem Eurojackpots genom tiderna största spelvinst.

Enligt Magnus Fridell på Svenska spel kunde de först inte få tag i paret på telefon, detta för att paret var på mini-semester och inte alls varit medvetna om hur mycket de vunnit.

– Det kommer att ta lång tid innan de landar i det här. Det är en så ohyggligt stor summa, den är ju inte greppbar. De kommer att återkomma till oss om några dagar, när det här har sjunkit in lite grann så att vi kan få ut mer information, säger Magnus Fridell på Svenska spel till Aftonbladet.

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Tänk vad livet kan ändras fort, även när man är pensionär. Dela gärna denna härliga nyhet med andra.