Tilde de Paula ryter ifrån – efter bilden på Camilla Läckberg: ”Vill bara påminna dig om…”

En bild på Camilla Läckberg möttes av elaka kommentarer och hån.

Nu stöttas författaren, bland annat av Tilde de Paula Eby som väljer att ryta ifrån.

– Du är större än elaka kommentar, skriver Tilde på Instagram.

När Camilla Läckberg och Martina Haag umgicks i helgen förevigade de mötet med en bild. Den fick också spridning i sociala medier. Läckberg fick utstå elaka och hånfulla kommentarer på grund av sitt utseende.

På sin Instagram svarar hon nu näthatarna. Hon har publicerat den omskrivna bilden, samt en ny på sig själv.

Tilde de Paula försvarar Camilla Läckberg

– Dessa två bilder tagna med en veckas mellanrum. Inget photoshoppat, inget filter, dock sminkad och mer uppklädd på den ena, skriver Camilla Läckberg.

Hon fortsätter:

– Men bilden med Martina Haag kommenteras nu skadeglatt lyckligt (av kvinnor gissar jag) i kommentarerna på bloggbevagnings sida. Alltså folk måste ju snart börja fatta att Instagram inte bara handlar om att skapa en fasad. Självklart lägger jag hellre ut bulder som blev bättre, (vem gör inte det) men har noll problem att lägga ut bilden som den Martina tog, med rufsig tofs, taskig vinkel som gav nacke á la Jabba da hut, menssvullen och allmänt landetsjavig. För så ser verkligheten ut OCKSÅ!

Camilla Läckbergs inlägg har fått närmare 20 000 gillamarkeringar. Hennes följare hyllar henne nu för orden. Och även Tilde de Paula Eby väljer att stötta Läckberg.

– Du är vacker inifrån och ut. Det vet alla vi som möjligheten att träffa dig. Du är större än elaka kommentarer, men de sticker och svider ändå, jag vet, skriver Tilde de Paula Eby.

– Därför vill jag bara påminna dig om att du är vacker. Stark. En fantastisk mamma. Spännande. Utmanande och lättsam. Intelligent. Snäll. Rolig. Omtänksam. Och vacker.

Fick kritik efter Stjärnorna på slottet

Det är dessvärre inte första gången Läckberg får utstå hat i sociala medier och på nätet. I samband med hennes medverkan i ”Stjärnorna på slottet” tidigare i år valde hon att slå tillbaka.

Helt rätt, Camilla! Lyssna inte på sånt. Och fint gjort av Tilde att stötta dig.

[arve url=”https://tv4play.se/program/efter-fem/11981804″ aspect_ratio=”16:9″ /]

Dela för att säga vad du tycker om det här!