Tilde de Paulas panik – efter sin oväntade tabbe i TV4: ”Nu går jag hem…”

.

Här är Tilde de Paulas tuffaste uppgift i TV4… 

När kollegorna noterar missarna som stjärnan gör i rutan brister hon ut i skratt. 

– Nej, nu går jag hem! säger Tilde när hon inser tabben i direktsändning. 

Tilde de Paula är utan tvekan en av landets mest rutinerade programledare. Hon har haft hand om massor av direktsändningar i alltifrån pressade lägen såsom Let’s dance, till de rekordtidiga morgnarna på Nyhetsmorgon – och så nu då, när hon leder egna programmet ”Efter fem” i kanalen. Också det i direktsändning, alltså.

Och även om Tilde är proffs ut i fingerspetsarna, så händer det ibland att en groda slinker ut lite då och då. Skönt är väl det, för vi vill ju inte ha några robotar som pratar till oss tittare i rutan!

Tilde bjuder alltid på sig själv när sådant händer och kan oftast skratta bort det hela. Så var det även häromdagen, när Tilde hade bjudit in sin kollega, mångårige politiske reportern Ulf Kristoffersson, till studion.

Tildes tabbe i rutan

Den folkkära tv-profilen, som vunnit Kristallen massor av gånger men inte i år då Sanna Nielsen plockade hem priset som årets kvinnliga programledare. Här gratulerar hon förövrigt SVT-Sanna på tv-galan förra helgen.

https://www.instagram.com/p/B1zQ8IvoVDp/

Tilde ska precis berätta för tittarna att Kristoffersson är på väg in i studion – men slinter på orden och blandar ihop honom med moderatledaren Ulf Kristersson.

– TV4:s politiska kommentator Ulf Kristersson… skulle jag inte säga. Utan Kristofferson, säger Tilde när hon snabbt upp sin felsägning.

Men sen är ”olyckan” framme igen – och Tilde råkar säga fel namn ännu en gång.

– Nej men! Sa jag Ulf Kristersson igen?! Nej nu går jag hem, utbrister Tilde de Paula Eby när hon inser att hon återigen presenterat sin gäst tillika TV4-kollega vid fel namn.

Foto: TV4

– Gjorde jag det?! Jag ber om ursäkt, säger hon snabbt därefter i ett klipp från programmet som TV4 senare lagt upp på sin hemsida, vilket vi får anta innebär att de själva tycker att det är lite kul.

Tilde själv verkar dock revanschsugen!

– Men alltså jag var ju en av de få som aldrig sagt fel, och idag sa jag fel två gånger, säger hon i TV4.

Foto: TV4

Här kan man se klippet där Tilde råkar säga fel flera gånger till sin kollega Ulf, som tar det hela med en klackspark.

[arve url=”https://tv4play.se/program/efter-fem/12496599″ /]

Som sagt, vi tycker att du är en fantastisk programledare ändå Tilde! Det är bara trevligt med mänsklighet och personlighet i tv-rutan, i stället för att allt ska vara robotliknande rätt hela tiden! 

Dela gärna det här inlägget om du håller med om att Tilde sprider så mycket ljus i tv-rutan!

https://www.instagram.com/p/B2ARxOiIPgy/