Tildes rumpchock i TV4: ”Den bästa bilden i Nyhetsmorgons historia”

På söndag är TV4-profilen Tilde de Paula Eby programledare för Nyhetsmorgon för allra sista gången.

Efter 17 år på Nyhetsmorgons redaktion lämnar hon redaktionen för att istället leda ett nytt program i kanalen.

 

Under torsdagen kom beskedet att den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby gör sin allra sista sändning för TV4:s Nyhetsmorgon på söndag.

Efter att ha jobbat i hela 17 år på Nyhetsmorgons redaktion kommer Tilde de Paula sluta – men istället får hon nu chansen att leda det nya eftermiddagsprogrammet ”Efter fem” i kanalen. TV4 berättade även att Tilde kommer hyllas rejält på söndag i sändningen.

Hyllas av tittarna

Men tittarna har påbörjat hyllningarna till Tilde redan nu då hälsningarna strömmar in på Nyhetsmorgons Instagram. Dessutom har ett klipp med Tilde dykt upp som det mest klickade på TV4:s hemsida.

Namnet på klippet: Tildes rumpchock! ”Bästa bilden i Nyhetsmorgons historia”.

I klippet, som är från hösten 2015, ska Tilde testa träningsredskap i studion tillsammans med sin dåvarande kollegan Peter Jihde.

Tilde får hjälp att hänga upp och ner i två ringar, men det går inte riktigt som de tänkt sig. Då hela det slutar med att hon visar rumpan in i kameran.

– Det här är den bästa bilden i Nyhetsmorgon historia, säger Jihde innan både han och Tilde bryter ihop av skratt.
– Men gud sluta, hjälp, förnedringen, ropar Tilde och skrattar.

Tilde är fantastisk som programledare och ger alltid allt. Dela om du också älskar Tilde och kommer sakna henne i Nyhetsmorgon.