Till attack: Ulf Brunnbergs oväntade ilska mot Leif GW Persson

Ulf Brunnberg tycker att det är för mycket Leif GW Persson i medierna. 

Nu går skådespelaren till attack mot kriminologprofessorn – som han menar är exhibitionist. 

– Han har ingen integritet, säger Ulf Brunnberg till Aftonbladet

Leif GW Persson är en av landets mest älskade tv-personligheter. Nyligen fick han motta hederspriset på tv-galan Kristallen – bland annat för SVT:s långkörare Veckans brott. Han är en av de mest omskrivna svenskarna i pressen. 

Själv har GW sagt att han är förvånad över att han ofta hamnar på löpsedlarna: 

– Mina barn är inte alltför glada i det. Men jag säger så här va, att det beror på det jag håller på med. Anta att de här väderkatastroferna vi upplever just nu i USA skulle bli lika vanliga som brott så skulle världens mest kända människor över hela planeten vara meterologer, sade GW Persson i Kanal 5-programmet Breaking News med Filip & Fredrik

– Det är bara en liten hjärnblödning som skiljer mig från den här uppmärksamheten och den totala tystanden. Eller att man gör någonting eller säger något. Då är det färdigt va. 

Och det är inte alla som vill ha mer GW i tv-rutan eller i tidningarna. 

Skådespelaren Ulf Brunnberg, bland mycket annat känd från Jönssonligan-filmerna, går nu till attack mot GW. I en intervju med Aftonbladet säger Brunnberg att GW inte har någon integritet. 

– Om man ringer honom och ber honom säga någonting eller uppträda säger han ja. För mig är det mer eller mindre exhibitionism. Om han vill göra ett seriöst intryck fortsättningsvis ska han vara lite nogräknad med var, när och hur han uttalar sig och visar sig. Du kan inte slå på en tv- eller radiokanal utan att Leif GW är med, säger Brunnberg och råder GW att lägga ”locket på”. 

GW själv vill inte kommentera utspelet, skriver Aftonbladet. 

Foto ovan: TT Nyhetsbyrån

Vad tycker du, håller du med Brunnberg eller har han helt fel? Skriv gärna i kommentarerna och dela med dina vänner. 

Publicerad av Newsner